Haberler

Cumhurbaşkanlığından metrobüs onayı alamayan İmamoğlu, Twitter'dan isyan etti: Bir imza eksik, neden?

Güncelleme:

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan imzalamasını rica ettiği 300 metrobüs alımına ilişkin açıklama yaptı. Söz konusu alımların 2022 planına alınmadığını kaydeden İmamoğlu, "Sorun yok, o alımları yaparız. Ama milyonlarca İstanbullunun yaşadığı 3. Bölge'ye yapacağımız metronun finansı bile hazırken, neden onay vermediniz onu anlamadık! Projeler hazır, yatırımcılar hazır, finansmanı hazır. Ama bir imza eksik. Neden?" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından 300 metrobüs alımıyla ilgili açıklama yaptı.

"SORUN YOK, O ALIMLARI YAPARIZ"

Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanlığımız, finansını bulduğumuz 300 metrobüs alımını uygun görmemiş ve 2022 yatırım planına almamış. Sorun yok, o alımları yaparız. Ama milyonlarca İstanbullunun yaşadığı 3. Bölge'ye yapacağımız metronun finansı bile hazırken, neden onay vermediniz onu anlamadık!" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu, Twitter'dan isyan etti: Her şey hazır ama bir imza eksik, neden?

"BİR İMZA EKSİK"

İmamoğlu, "Milyonlarca vatandaşın kullanacağı İncirli - Sefaköy - Beylikdüzü metrosunun yapımını kimse engelleyemeyecek. Projeler hazır, yatırımcılar hazır, finansmanı hazır. Ama bir imza eksik. Neden?" dedi.

İmamoğlu, Twitter'dan isyan etti: Her şey hazır ama bir imza eksik, neden?

ERDOĞAN'DAN BORÇLANMA VE OTOBÜS ALIMIYLA İLGİLİ İMZA TALEBİNDE BULUNMUŞTU

İBB eski Başkanı Kadir Topbaş'ın cenazesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ayaküstü sohbet eden İmamoğlu, Erdoğan'a bir mektup vererek iki talepte bulunmuştu. O görüşmede Erdoğan'dan borçlanma ve otobüs alımı talebiyle ilgili yardımcı olmasını isteyen İmamoğlu, "Sizden para istiyor değilim. Ama borçlanma talebimiz var, belediyenin durumunu biliyorsunuz. Borçlanma talebimizi onaylamanızı bekliyoruz. İkincisi de 8 yıldır belediyeye otobüs alınmıyor. Otobüs alımı var lütfen bu konuda yardımcı olunuz" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ekrem İmamoğlu İETT Haberler

500

Yorumlar (46)

Zulkarneyn :

Gidip Fransa- İngiltere'den aldığın paralar nerede? İsraf dediğin araç şovunu yapıp, gittin Koç holdinge yaranmak için binlerce sıfır otomobil kiraladın!!!!!!!!!!!!

163
127
yanıtYanıtla
ADANALI :

ne bekliyorduk ki? elbetteki iş yaptırmamak için... Halka hizmet değil,sandığa hizmet eden çiğ bir anlayış hakim ülkemizde malesef

91
114
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Gidip sorsana o ekremciğine, o kadar borçlandı etti o paralar nereye gitti? Hadi bir git sor bakalım :) Ben İstanbul'da ikamet ediyorum, yaptığı hiçbir şey yok. Varsa çıkarın gösterin haydi bekliyoruz :)

yanıt114
yanıt61
Türk Genci:

Her Ekrem haberinin altında seni görmek zorundamıyız troll kişi

yanıt52
yanıt45
Bilir Kişi:

Türk Genci; yooo görmek zorunda değilsin. Yorumlar haberin alt tarafında yer alıyor. Aşağı inmezsen eğer görmezsin :D bak bunu da ben söylüyorum sana. Sen belki akıl edemezsin falan :D

yanıt14
yanıt6
Özgür özer:

Arkadaşlar biraz sorgulayın haberler sende algı haberi yapma . Hangi belediye otobüs almak için CB imzasını bekler ? Borçlanma sınırını aşmış , devletin kendisine gönderdiği paraları çarçur etmiş Ekrem’in beceriksizliğinde olan iBB. Adam yasal borçlanma sınırını aşmış yasalar izin vermiyor borçlanmasına beceriksizliği yüzünden . Yaptığı tek şey algı. Adam kaynak buldu bırak borçlansın diyemezsiniz bunların hepsi Türkiye’nin dış borcu olarak işlenecek. Beceriksiz yaptığı tek şey algı.

111
50
yanıtYanıtla
Melih Kılaç:

Valla on numara tespit bunların yalan bı yerlerıne yuva yapmış sorsan derlerkı merkezden para gelmıyor.Halbukı her beledıyenın butcesi komısyonda guncellenıp her ay gönderılıyor.Bu eko trolü dediğin gibi aylık limiti çok aştı beledıyenın borcu şu an uçmuş durumda Allah istanbulu alacak akpartıye yardım etsın kaç yılda oranın borçlarını kapamak ıcın borc odenır.Bizim vergımız dıye bı yerlerını yırtanlar ekonun çarçuru ıcın sesını cıkartmıyor

yanıt71
yanıt33
Bilir Kişi:

Mesela ben bir vaadini daha burada söyliyeyim. Heykelciler bilmez bunları :D Megabüs diye bir projesi vardı. Ne oldu o projeye ya? Artık hiç duyulmuyor :D Komedisiniz ya :D bu şahıslardan hala hizmet bekliyorlar. Ne yaptı diye soruyorum. Bir kişi de çıkıp şurada sıralayamıyor :D hadi sıralasın biri de özür dileyeceğim diyorum :D

105
51
yanıtYanıtla
Cemil yiğit:

İstanbul ve diğer büyükşehir belediyelerine hazineden verilmesi gereken ödenek fazlası ile veriliyor, inanmayan internet elinizin altında araştırın. Seçimlerden önce İstanbul'un imkanları fazlası ile var yeter ki israfın önü alınsın, tüm hizmetler yapılır deyip sonrasında dünya finans kuruluşlarından devasa borçlanmayı törenle yapıp hizmet yerine çarçur eden sonrasında daha fazla borç bulamayınca merkezi hükümet garantili borçlanma talep et, ne güzel dünya, hizmetsiz borç üstüne borç...

87
66
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Eeee sonra da işte bu dediğinizi aslında bilip, tükürdüğünü yalayamayanlar siz ve biz gibilere troll der Cemil Bey :) Ne yapalım onları da Allah yarattı işte, onun için mecbur yaşıyoruz birlikte bu hayatı :) YAPRAKLAR ALKIŞLIYOR YAPRAKLAAARRRR EKREM BAŞGAAAAAAAAN. Bu arada kadıköy tavşantepe metro hattının göztepe istasyonundaki merdiven hala bozuk 1 haftayı geçti yapın da artık şunu :D Olanı yürütmeyi de beceremiyorlar :D heykel severler de bunlardan hizmet bekliyor :D

yanıt63
yanıt23
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title