Haberler

İmama Kızan Cemaat Camiyi Terk Etti

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ta camiye gelen çocuklar nedeniyle cami imamıyla sorun yaşayan cemaat, camiyi terk edip, namazlarını tarla ve bahçelerde kılmaya başladılar.

Kahramanmaraş 12 Şubat ilçesi Köseli Mahallesi Bekinli Camii imamı Veli Akkoyun, camiye sürekli gelmediği, çocuklara dini eğitim vermediği için görevini kötüye kullandığı iddiasıyla cemaatle ters düştü. Cemaat camiyi terk etti.

VAKİT NAMAZLARINI TARLADA BAHÇEDE KILIYORLAR

İmama kızan cemaat, vakit namazlarını tarlada, bahçede, cuma namazını ise komşu mahallelerde kılıyor.

İMAM SORULARI YANITSIZ BIRAKTI

Cemaatle imam arasındaki sorun il müftülüğüne bildirildiği halde sonuç alamadıklarını belirten vatandaşlar, imamın Bekirli Camii'nden alınmasını istedi. İmam Veli Akkoyun ise basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

İMAMIN YERİ DEĞİŞTİ

Kahramanmaraş İl Müftüsü Muhammet Gevher, konuyla ilgili olarak imam Veli Akkoyun'un yerinin değiştirildiğini, başka bir yerde görevlendireceklerini şu an tayin safhasında olduklarını bildirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Köseli Cemaat Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (45)

CAN DERSİMLİ:

BİZİM İMAM SABAH AKŞAM BİRA İÇİYOR KAHVEDE OKEY BATAK EĞLENCE, EZANI OKUDUĞU ZAMAN KÖYÜN KÖPEKLERİ HAVLADIĞINDAN ARADA SIRADA TAKILIYOR.

6
25
yanıtYanıtla
Antepli:

Vallaha kendi çocuğumu götürdüm cumaya(4yaşında). Ortalığı birbirine kattı. Secdedeyken kulağımı ısırdı, güldüm dışarı çıktık. Yani zor kardeş, ben bir çocuğumu zapt edemiyorken imam öğretmen ne yapsın.

27
1
yanıtYanıtla
Hassas:

Caminin birinde öğlen namazına gelen 8 yaşında bir çocuk farz namazda küçük yaramazlık yapıyor, adı üstünde çocuk. Hemen onun kenarında 65 lik dede farz Biter bitmez " Ulan bilmem ne Çocuğu"Ne hakkın var benim namazımın huzurunu kaçırmaya diye çıkışır. Ulan adam zaten Namazdan Zevk alamamış,suçu çocuğa atıyor. Arkadaşlar o adamlara kimse bir şey yapamıyor.Eğer imam engel olursa aynı gün bir şikayetle imamın yeri değişiyor. Hemde ufacık bir köye.Müftülüğünde yapacağı bir şey yok. O Cemaati Oradan Alamayacağına göre .Allah ıslah etsin.

20
5
yanıtYanıtla
Veli Akkoyun:

Eh işte imamların çilesi Allah böyle bir halk içinde bu mukaddes vazifeyi ifa edene sabır tahammül moral ve motivasyon nasib eylesin çok zor Teşekkürler.

yanıt0
yanıt0
Meteorolog:

Yarım doktor candan yarım hoca dinden edermiş

24
0
yanıtYanıtla
dobracı:

Bence cemaat bahane arıyor işlerine öyle geliyor

9
7
yanıtYanıtla
TÜRKOGLU:

HACILARDAN HOCALARDAN KORU HALKIMIZI ÜLKEMIZI

7
8
yanıtYanıtla
pkk.düşmanı:

İyi de cemaatin çocukları o camiyi bi yıkmadıkları kaldı camiyi bırakan cemaate yazıklar olsun, siz önce çocuklarınızı terbiye öğretin sonra imama kızın,

8
7
yanıtYanıtla
CUKUROVALIYIZ0134:

Camideki cocuklara karismayin kossun oynasinlar yaramazlik yaparlarsada tatli dille boyle yapma şoyle yap deyin peygamber efendimiz namaz kilarken hasan huseyin edendimiz sirtina cikarmis secdedeyken oda secdeden hic kalkmazmis cocuklar inene kadar yani cocuklariniza camiyi namazi sevdirelim nefret ettirmeyelim..

12
2
yanıtYanıtla
Veli Akkoyun:

Allah razı olsun geniş sineli kardeşim dar kalpli olmaktan. Kimse cennetlik olamaz çocuk olmayan cami cemaatinin geleceği ölmüş demektir ama anlayana

yanıt1
yanıt0
Veli Akkoyun:

Eh işte imamların çilesi Allah böyle bir halk içinde bu mukaddes vazifeyi ifa edene sabır tahammül moral ve motivasyon nasib eylesin çok zor Teşekkürler.

0
0
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title