Haberler

İmam Nikahlı Eşinin Boğazını Kesti

Güncelleme:

İzmir'de yaşayan kadın, aralarında çıkan tartışmada kendisini darp eden imam nikahlı eşinin boğazını cam parçasıyla kesti.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde bir kadın, kavga ettiği imam nikahlı eşinin boğazını cam parçasıyla keserek ağır yaraladı. Alınan bilgiye göre, Fuat Edip Baksi Mahallesi'nde N.Ö. (41) ile imam nikahlı eşi H.E. (50) evde tartışmaya başladı.

KISKANÇLIK YÜZÜNDEN ÇIKAN TARTIŞMA BÜYÜDÜ

İddiaya göre kıskançlık yüzünden çıkan tartışma bir süre sonra büyüdü ve H.E, N.Ö'yü darp etti. N.Ö, kavga sırasında yere düşüp kırılan sürahinin cam parçasıyla H.E'nin boğazını kesti.

Bu sırada ağabeyinin evinde misafir olarak kalan ve yan odada uyuyan Y.E. (45), N.Ö'nün yardım çığlıkları üzerine çiftin yatak odasına girdi. Ağabeyini ve yengesini yaralı halde bulan Y.E, durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Yaralı çift, 112 Acil Servis ekiplerince Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahalesi burada yapılan N.Ö, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Durumu ağır olan H.E. yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Bayraklı İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor?
500

Yorumlar (7)

different.mrt:

Erkek şiddetine hayır bu ne abi durmadan erkek lere şiddet uygulanıyor yazıtır günahtır bu pisikopat kadınlara kim dur diyecek :)

2
15
yanıtYanıtla
Serap:

Kadin kanlar icinde, her tarafinda darp izi var. Kimbilir ne kadar dövmüsse kadini geri saldirmis garibim.

4
1
yanıtYanıtla
feridun fincanoğlumobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

nedir bu erkeklerin çektiği ya her gün sokakta öldürüyorlar !!!!!!!!

2
1
yanıtYanıtla
amasralımobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bir erkek olarak şiddeti desteklemem söz konusu olamaz ama bazen erkeklerde hak ediyor erkeğin canı can kadınların değilmi şiddetin her türlüsüne hayır diyorum

3
0
yanıtYanıtla
konya_sedamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

hayret haberi tersindenmi okudum ne??)))))

2
0
yanıtYanıtla
sezer:

bogaz kesmek isidin sayesinde moda oldu ülkemizde.

0
0
yanıtYanıtla
ali desidero:

Sayın hemcinslerim erkek kardeşlerim sakın baynları aldatmayın bak ciddi diyorum hem günah hem ahlaksızlık burdan yayılır topluma

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title