Haberler

İlkokul Tuvaletinde Dehşet

Güncelleme:

Aydın'daki bir ilkokulda, tuvalete giden birinci sınıf öğrencisi 7 yaşındaki R.K.K., okulun özel sınıfında eğitim gören 12 yaşındaki U.K. tarafından boğulmak istendi.

Aydın'daki bir ilkokulda, ders saatinde izin isteyerek tuvalete giden birinci sınıf öğrencisi 7 yaşındaki R.K.K., iddiaya göre, okulun özel sınıfında eğitim gören 12 yaşındaki U.K.'nın saldırısına uğradı. İple boğulmaya çalışıldığı belirtilen R.K.K.'yı, öğretmeni kurtardı. İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, müfettiş görevlendirdiğini, ihmal izlenimi olan olayda sorumluların cezalandırılacağını söyledi.

TUVALETTE SALDIRIYA UĞRADI

Olay, dün saat 11.40 sıralarında, Efeler Güzelhisar İlkokulu'nda meydana geldi. Okulda 1/A sınıfı öğrencisi R.K.K., ders saati sırasında tuvalet ihtiyacı için sınıf öğretmeni Nurhayat Nayırlı'dan izin istedi. Yalnız başına girdiği tuvaletten çıkmak üzereyken, iddiaya göre, özel sınıfta eğitim gören U.K.'nın saldırısına uğradı.

SİFONUN İPİYLE BOĞMAK İSTEDİ

U.K., tuvaletin sifonundan söküldüğü belirtilen 40 santim uzunluğunda kırmızı renkli ipi R.K.K.'nın arkasından boynuna dolayarak sıkmaya başladı. R.K.K., çırpınmaya başlayınca U.K. bu sefer de R.K.K.'nın elini ısırdı. Bu sırada yine izinle tuvalete gelen öğrencilerden M.A.İ., tuvalet kabininde yaşanan korku dolu o anlara tanık oldu. M.A.İ., vakit kaybetmeden öğretmenine koşup haberdar etti.

ÖĞRETMENİ KURTARDI

Koşarak tuvalete gelen öğretmen Nayırlı, R.K.K.'yı, U.K.'nın elinden kurtardı. Olayın ardından U.K. tuvaletten koşarak kaçtı. Bir süre sonra özel eğitim öğretmeni Dilek Erdinç ile birlikte rehberlik servisine gelen U.K.'nın "Ben yaptım. Bir daha yapmayacağım" dediği öğrenildi.

ÇOCUĞUN ANNESİ ŞİKAYETÇİ OLDU

Konudan haberdar olunca okula gelen R.K.K.'nın annesi, oğlunu hastaneye götürdü. Oğlu için boğazındaki ve elindeki yaralar nedeniyle darp raporu alan kadının, savcılığa giderek okul yönetimi ve öğretmenden şikayetçi oldu.

"İLK İZLENİMİM BİR İHMAL GİBİ"

Müfettiş görevlendirdiğini belirten İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, "Olayı en ince ayrıntısına kadar inceleyeceğiz. İlk izlenimim bir ihmal gibi. Özel eğitim sınıfındaki çocuklarımız tuvalete giderken öğretmen eşliğinde gitmeli. Fakat burada çocuğumuz başında öğretmeni olmadan tuvalete gönderilmiş. Olayda ihmalleri olanlar kesinlikle cezalandırılacak" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Pervin Töre Güzelhisar Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (80)

beylerbeyiMobil-ANDROID:

Yahu kardeşim özel eğitime muhtaç çocuklarla diğer çocukların aynı çatı altında ne işi var?

25
5
yanıtYanıtla
hasan:

ögetmenlere iş düşüyorda 12 yasındakı cocugu yetıstıren anne babanın sapıklıgından 12 yasındakı cocugun ne hale geldıgını göruyoruz ayrıca bır sınıfta ortalama 40 oğrencı varken ogretmen sayısı bır ken nasıl 7 yasındakı cocugu göturecek bıraz mantık şükür ki çocuk kurtulmus ama burada 12 yasındakı cocugun anne babası hesap vermelı

28
1
yanıtYanıtla
bence:

çocuk engelli doğmuş anne babası eğitilsin diye okula gönderiyor. öğretmenler suçlu engelli çocuk hem başkasına hem de kendine zarar verir

yanıt0
yanıt0
DrMobil-IOS:

Devlet okulları hepten kapanmalı. Hepsi ama hepsi özel sektöre verilmeli ve özel sektör bu eğitimi vermelidir. Kesinlikle bir devlet memurundan asla dürüst çıkmaz ya da çoooookk çok az çıkar.

2
25
yanıtYanıtla
mustafaMobil-ANDROID:

o deliyi işkence yapacaksın

1
22
yanıtYanıtla
Alp Mobil-IOS:

Cocukta zeka gerılıgı var. Aynı ortamda bulunması ne kadar dogru.

17
3
yanıtYanıtla
ögrenci:

ihmal varmış her okul ihmalli her okuldaki öğretmenleri çıkarın ozaman beş öğrenci tuvalete gidiyosa öğretmen onlarlamı ugrassın kendi ihtiyacı olan tuvaletinimi tuttsun gün boyunca öğretmen her tuvalete gitse altına eder çocukların tuvaletine etse sapık olur

17
2
yanıtYanıtla
ÜLKÜ OCAKLARINI KAPATMAYA DEVLETİN GÜCÜ YETMEZmobilWeb@haberler.com:

Ilkokul ogrencileri bile artik uyusturucu kullaniyor. Türk gencligini bitirdiler. Artik 3 cocuk yapsak bile kürtler bizi asimile edebilir. Maalesef kürtler cogunlugu ele gecirdi.

6
13
yanıtYanıtla
ögrenci:

bu öğretmenler de yazık çocuk rahat durmamış okul oku üni oku işin eline al bir yaramaz olayı işinden etsin adı ihmal olsun herkese günahtır öğretmenlerimize karşı cephe almayın

16
2
yanıtYanıtla
elonamobilWeb@haberler.com:

Öz eğitim öğrencilerini ilkokul öğrencileri ile aynı yerde bulunması hata bunun tek sorumlusu bakanlık bunlar alışmış en aşağıda ki insanın üstüne suçu yıkmaya ya memur ya hizmetli ya öğretmeni suçlaya

17
1
yanıtYanıtla
Tüm 80 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title