Haberler

İlkler Kenti Dikili

Güncelleme:

Dikili'de Spora Yatırımlar Tüm Hızıyla Sürüyor


Dikili Belediyesi bir ilke daha imza atarak profesyonel futbol liglerinde uygulanan futbolcu ve teknik heyet eğitim seminerini ilçede gerçekleştirip, ilçenin amatör takımlarının bu olanaktan faydalanmasını sağladı.


İlçeye FIFA standartlarında bir stat kazandırmasıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Dikili Belediyesi, ikinci bir hamle yaparak ilçede faaliyet gösteren amatör futbol kulüplerinin futbolcu ve teknik heyetlerine, futbol oyun kurallar hakkında slayt ve film gösterisi eşliğinde bilgi aktarılmasına olanak sağlayan bir seminer gerçekleştirdi.

Amatör Liglerde Bir İlk

Süper Amatör Lig'de şampiyonluk parolasıyla mücadele eden Dikili Çandarlı Gücü ile ilçenin bir diğer gurur kaynağı Birinci Amatör Lig'in şampiyonluk adayı takımlarından biri olan Dikili Belediyespor'un futbolcu ve teknik heyetlerine lig öncesi hem eğitim verildi hem de değişen oyun kuralları hakkında bilgilendirildi. Amatör Liglerde bir ilk olan seminerde MHK Ulusal Eğitmeni, Süper Lig Gözlemcisi ve eski profesyonel futbol hakemi Sebahattin Şahin, teknik heyet ve futbolculara futbol oyun kurallarını barkovizyon eşliğinde anlattı. Seminerde futbolcular özellikle elle oynamalar, itirazlar, ofsayt konularında görsel örnekler ile bilgilendirildi. Slaytlar eşliğinde yapılan sunumlarda değişen oyun kurallarının yanı sıra hakemlerin oyunculardan beklentileri üzerinde duruldu.

"Çok Faydalı Bir Seminer Oldu"

Yapılan seminer hakkında değerlendirme de bulunan Dikili Belediyesi Spor Koordinatörü Murak Durak, gerçekleştirdikleri çalışmanın Dikili ilçesinin Amatör Liglerde mücadele eden her iki takımının oyuncu ve teknik heyetleri için iyi bir eğitim olduğunu belirterek şöyle konuştu:


"Biz sporda öncü olma hedefinde emin adımlarla ilerliyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günlerde büyük bir yatırım yaparak stadımızı herkesin imrendiği FIFA standartlarına getirdik. Bugünde sporda başarının eğitimle, bilimsellikle geleceği inancımızla ikinci hamlemizi gerçekleştirerek bir eğitim semineri düzenliyoruz. Bu seminerde sporcularımız, özellikle de genç futbolcularımız, değişen oyun kurallarını bu konuda en tecrübeli isimlerden biri olan Sebahattin Şahin hocamızdan dinledi. Çok faydalı olduğuna inandığımız bu seminerle genç arkadaşlarımız oyun kurallarını daha fazla pekiştirdiği gibi oyuncu sağlığının her şeyden önemli olduğunu da öğrendi. İlçemiz takımlarının başarıya gittikleri bu yolda seyirciye daha hoş futbol seyrettirmesi için çok önem verdiğimiz bu seminerleri gelenekselleştireceğiz. Sevginin Kenti Dikilimiz yakın zamanda sporun da başkenti olacaktır" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sebahattin Şahin Çandarlı Dikili Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title