Haberler

İLKÇEV ve İZCİLERİ Milli İradeye Sahip Çıkıyor!!!

Gebze İlim,Kültür ve Çevre Kulübü Derneği(İLKÇEV)üyeleri,izcileri ve izci aileleri, darbe girişimlerinin halk tarafından püskürtülmesi ve elde edilen demokrasi zaferinin ardından Gebze'de sokaklara döküldü.

Örnek bir Sivil Toplum Kuruluşu olduğunu her platformda kabul ettiren İLKÇEV , Kent Meydanı'nda çadır kurarak demokrasi nöbeti tutuyor. Ülkemizde yaşanan sıkıntılı günlerde önemli bir rol üstlenen İLKÇEV, demokrasiye sahip çıkarak takdir kazanmaya devam etti.

SİYASİLERDEN İLKÇEV ÇADIRINA ZİYARET İLKÇEV'in Kent Meydanı'nda açtığı demokrasi
çadırını ziyaret eden siyasiler, İLKÇEV ailesiyle sohbet ederek, İLKÇEV üyelerini ve izcilerini demokrasi nöbetinden dolayı tebrik etti. İLKÇEV'in Gebze'yi her daim en iyi şekilde temsil ettiğini belirten siyasiler, demokrasi nöbetine katılan İLKÇEV' ve izcilerine teşekkür etti.

MİLLİ BİLİNÇ FAALİYETİ İLKÇEV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İzci Lideri Tuncay Başoğlu yaptığı açıklamada; İzcilerimiz,izci andında bulunan "Vatana Karşı Vazifelerini Yerine Getirmeleri" esasıyla Milli İradeye Sahip Çıkmak İçin meydanlarda nöbete devam edeceğini söyledi

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gebze Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title