Haberler

    İlk Transferi ve Maaş İddiası

    Sezon sonunda Bayern Münih'ten ayrılacağını duyuran Guardiola'nın yeni kulübünün Manchester City'nin olacağı açıklanmıştı.

    Sezon sonunda Bayern Münih'ten ayrılacağını duyuran Guardiola'nın yeni kulübünün Manchester City'nin olacağı açıklanmıştı. Başarılı hoca henüz İngiltere'ye adım atmadan hem alacağı ücret hem de transfer iddiaları gündemde yer etmeye başladı.

    Sezon sonunda Bayern'deki görevinden ayrılarak Premier Lig'e adım atacak olan Guardiola, bilindiği gibi en çok kazanan teknik direktörler sıralamasında ilk sıralarda bulunuyor. Bayern'de kupalar kaldırması kadar oynattığı sistem ile de dikkat çeken başarılı antrenörün Manchester City ile haftalık 400 bin euro'luk dudak uçuklatan ücret karşılığı anlaşma sağladığı iddia edildi. Premier Lig'in en çok kazanan oyuncusu Wayne Rooney'den bile daha fazla kazanacağı iddia edilen İspanyol teknik adam ile ilgili dedikodular ise bununla da sınırlı değil.

    "İLK HEDEFLERİ POGBA VE STONES OLACAK"

    Kadro derinliği konusunda Premier Lig'in önde gelen takımlarından biri olan Manchester City'nin Guardiola ile birlikte önemli transferleri kadrosuna katması tahmin ediliyor. Yine Ada basınında yazılan iddialara göre Guardiola'nın daha önceden çalıştığı isimlerden en az 1 yıldızı takıma kazandırmak isteyeceği söyleniyor.

    Öte yandan bugüne kadar en üst düzey yıldızlar almak yerine daha çok yüksek para vererek isim yıldızlaştıran Manchester City'nin ilk hedefinin dünyanın en iyi orta alan oyuncularından biri olarak gösterilen Pogba'nın alınmasını isteyeceği ileri sürülüyor. Bununla da sınırlı kalmayan dedikodulara göre İngiltere'de büyük geleceği olacağı konuşulan Evertonlu John Stones'un da Guardiola'nın gelişi ile Manchester City'nin oyuncusu olacağı konuşulmaya başlandı.

    200 MİLYON EURO'YU AŞAN DEV BÜTÇE

    Sadece Pogba(80 milyon sterlin) ve Stones(50 milyon sterlin) transferleri için 130 milyon sterlini gözden çıkaran Manchester City'de, Guardiola'ya 200 milyon euroyu aşacak bir bütçenin verilmesi bekleniyor. İspanyol teknik adamın bu dev bütçeyle yaz transfer döneminde büyük ses getirmesi bekleniyor.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Bayern Münih Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title