Haberler

İlk İşi Makam Odasının Kapısını Söktürmek Oldu

Güncelleme:

Çanakkale Biga'da seçimi kazanıp 10 yıllık AK Parti dönemini sona erdiren CHP'li İsmail Işık'ın ilk icraatı makam odasının kapısını söktürmek oldu.

Çanakkale'nin Biga İlçesi'nde, belediye başkanlığı seçimini kazanıp, 10 yıllık AK Parti dönemini sona erdiren CHP'li İsmail Işık'ın ilk icraatı makam odasının kapısını söktürmek oldu.

700 FARKLA BELEDİYEYİ AK PARTİ'DEN ALDI

30 Mart'taki seçimlerde Biga'da en yakın rakibine 700 oy fark atan CHP'li İsmail Işık, belediye başkanı seçildi. Mazbatasını alan Işık, bugün iki dönemdir belediye başkanı olan AK Partili Mehmet Özkan'dan görevi törenle devraldı. Devir teslim törenine, CHP Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş, CHP'li Karabiga Belde Belediye Başkanı Muzaffer Karataş, CHP Biga İlçe Başkanı Ekrem Pala, CHP Çanakkale eski Milletvekili Ahmet Küçük ve partililer katıldı.

"10 YILDIR TAŞIDIĞIM EMANETİ TESLİM EDİYORUM"

Yeni Belediye Başkanı İsmail Işık'ı kapıda belediye çalışanları karşıladı. Kurban kesilip, dua edilmesinin ardından Işık, beraberindekilerle makama çıktı. AK Parti'li Belediye Başkanı Mehmet Özkan, 10 yıldır taşıdığı emaneti yeni sahibine teslim ettiğini belirtip, "İki dönemdir soluk almadan bu emanetin hakkını vermek için çalıştım ve iyi koşullarda bir belediye devrediyoruz. Biga Belediyesi'nin sahip olduğu ekonomik potansiyeli ve kurumsal yapısı itibari ile üstesinden gelemeyeceği hiçbir sorun yok. Biga'da en küçük bir aksama olmadan çalışmalar sürecek gidecek, gözümüz arkada değil. Arkadaşımızın elinden geleni yapacağına inanıyorum. Benim üzerime düşen bir şey olursa gereken her türlü katkıyı veririm. Kendisine başarılar diliyorum. Biga hepimizin ortak sevdasıdır" diye konuştu.

"KAZANAN BİGA OLDU"

AK Parti'li Özkan'a çiçek vererek hizmetlerinden dolayı teşekkür eden yeni Belediye Başkanı CHP'li İsmail Işık ise "Beş yıl önce 700 kadar oyla kaybettim bu dönemde ise 700 farkla kazanan oldum. Biga'da yapacağımız başarılı çalışmalar sonunda ben de bu emanetleri benden sonraki arkadaşıma gönül rahatlığıyla teslim ederim. Görevimizi en güzel şekilde yapacağımızdan halkımızın kuşkusu olmasın. Kazanan Biga oldu, hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

İLK İCRAATI MAKAM ODASININ KAPISINI SÖKTÜRMEK OLDU

Koltuğuna oturan Işık'ın ilk icraatı ise makam odasının kapısını söktürmek oldu. Partililer tarafından sökülen makam odasının kapısı elden ele belediye binasının deposuna kaldırıldı. Başkan Işık, belediyenin kapısının sonuna kadar herkese açık olduğunu söyledi.


 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Işık Çanakkale Ak Parti Biga Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (70)

Küttabsefatuzer_510@hotmail.com:

Ne mal adamsınız lan Adam diyorki gelene kapı daima açık. Sen hala nie söküyorsun diosun. Sizin gibi koyunlara sürekli bürokrasi işletmek lazım AKP nin yaptığı gibi.

36
23
yanıtYanıtla
pusskmanej@hotmail.com:

arkadaş o kapının önüne kadar gelebiliyorsan zaten içeri girersin. gereksiz bir show. yeteneksizsinizde 3 hayırla uğurlanacak cinsten bir show hemde

yanıt0
yanıt0
halirbamberlinli74@live.de:

REKLAM kokan hareketler bunlar .... 2-3 ay bile gecmeden CELIK KAPI takar :-) .. veya ODASININ bulundugu kata GÖREVLI diker .. o kata alinmaz ama kapim herkese acik diye hava atar :-)

23
35
yanıtYanıtla
ŞENOLakarnehir@mynet.com:

KAPICI ARKADAŞI VARDIR 500 TL LİK KAPIYI 5000 TL YE TAKTIRACAKTIR BUNLARIN HEPSİ BÖYLE SOYGUNCU

34
18
yanıtYanıtla
Türkiyemvatan_sever13@yahoo.de:

sen karistirmisin, burada chp den bas ediyorlar akpden degil...

yanıt0
yanıt0
aagokhan_80_01@hotmail.com:

akp liler yapar onu kardeş

yanıt0
yanıt0
chpmhpbulut-fuat@hotmail.com:

adamın dibisin ankaradan tebrikler yeni başkana

25
27
yanıtYanıtla
OSMANLIaygun4543@hotmail.com:

ADAMIN ŞEHİSİN

yanıt0
yanıt0
KLASklas@hotmail.com:

MERAK ETMEYİN BİRA YA KALMAZ ÇELİK KAPI TAKARLAR :)

19
28
yanıtYanıtla
...hsn.ozd@hotmail.com:

Kapı açıkken LİNGO LiİNGO olmaaaz. O kapı kapanacaaak

yanıt0
yanıt0
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title