Haberler

İlhan Kesici: CHP'den Aday Değilim

CHP kulislerinde adı Ankara Büyükşehir Belediye başkan adaylığı için geçen İlhan Kesici, "CHP'den aday olmadığını ve adaylığı da düşünmediğini" açıkladı.Kesici, CHP kulislerinde adının Ankara Büyükşehir adaylığı için geçmesi üzerine...

CHP kulislerinde adı Ankara Büyükşehir Belediye başkan adaylığı için geçen İlhan Kesici, "CHP'den aday olmadığını ve adaylığı da düşünmediğini" açıkladı.

Kesici, CHP kulislerinde adının Ankara Büyükşehir adaylığı için geçmesi üzerine ANKA'ya yaptığı değerlendirmede, CHP'ye üye olmadığını anımsattı. Kesici, "Elbette belediye başkanlığına aday değilim. Bu konunun uzamasını da istemiyorum. CHP'ye üye de değilim. Aday olmayı da düşünmüyorum. Bu tür zamanlarda isimlendirmeler olur, benim ismim de bu münasebetle gündeme gelmiş olabilir. Genellikle ben bu işleri iyi niyetle ve temenniler tarzında ele alınmasından yana olan bir insanım, öyle ele alıyorum. Ama benim ne bir niyetim, ne bir hedefim ne de böyle bir düşüncem vardır" diye konuştu.

22 Temmuz 2007 milletvekili genel seçimlerde dönemin CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın çağrısı üzerine CHP saflarına katılan İlhan Kesici, İstanbul'dan milletvekili seçilmişti. Kesici, CHP Genel Başkanlığına, Baykal'ın istifası üzerine Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçilmesinin ardından da 28 Eylül 2010 tarihinde CHP'den istifa etmişti.

Kesici, Meclis'teki görevini bağımsız milletvekilli olarak tamamlamıştı.

Kaynak: ANKA / Güncel

Deniz Baykal İlhan Kesici Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title