Haberler

Gençlerbirliği Taraftarı, İlhan Cavcav'ı İstifaya Davet Edecek

Güncelleme:

Gençlerbirliği taraftarı, Başkan İlhan Cavcav'ı yarın saat 10:30'da tesisler önünde istifaya davet edecek.

Gençlerbirliği Taraftar Dernekleri yarın saat 10.30'da Gençlerbirliği Beştepe Tesisleri önünde toplanacak.

İnternet üzerinden organize olan taraftar dernekleri, yönetim kurulu toplantısı öncesinde Cavcav'ı ve Yönetim kurulu üyelerini protesto edecekler.

İSTİFAYA DAVET

İnternet üzerinden yapılan yazışmalarla organize olan Alkaralar, Haydi Gençler, Kara Kızıl, Kardeşler ve Gençlerbirliği Taraftarlar Derneği üyeleri aldıkları ortak kararla, kulüp önünde toplanarak Cavcav'ı istifaya davet edecekler. Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav'ın son yıllardaki transfer hataları ve teknik adamlar konusundaki davranışları nedeniyle yapılacak protestoda taraftarların, yönetim kurulu üyelerine çağrıda bulunarak Cavcav'ın yetkilerinin elinden alınmasını isteyecekleri öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Gençlerbirliği İlhan Cavcav Beştepe Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

Zıpkın hergele. ....:

CAV CAV istifa takımlar halkın malıdır kimsenin babasının malı degil...

3
0
yanıtYanıtla
düşünceler:

Taraftar demokratik hakkını kullanıyor, ne var bunda :)Gençlerbirliği taraftarı, Başkan İlhan Cavcav''ı yarın saat 10:30''da tesisler önünde istifaya davet edecek.

2
0
yanıtYanıtla
GültekinMobil-ANDROID:

adam sakat la bildiğin

2
0
yanıtYanıtla
taraftarMobil-ANDROID:

baskaninizla saygi duyun batmayan tek kulup genclerbirligi iyi hoca olmayan elbette gonderecek

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Mehmet ozdilek gider, Mesut bakkal gelir. Yilmaz hocaya soz geciremedi. Sayin cavcav. Turkiyede bazi hocalar varki , hic sartsiz gorev kabul ediyor.

1
0
yanıtYanıtla
Hesap KitapMobil-IOS:

Taraftarlar da salak , Cavcav aleyhine yorum yapanlar da Salak. Cavcav istifa veya ölümşe bıraksın gençler o sene kümeye düşer , 5-6 sene sonra da 4. ligde görürüz. Bu takımın kaderi bu olacak. Çünkü ne taraftarı var ne de dayandığı bir kurum veya zümre.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title