Haberler

İlhan Cavcav 'Tamam' Derse Yılmaz Vural Gençlerbirliği'nde

Ercan ATA - ANKARA / DHA Gençlerbirliği'nin son haftalardaki kötü gidişine Mehmet Özdilek de çözüm bulamamış ve İlhan Cavcav tarafından görevinden alınmıştı.

Ercan ATA - ANKARA / DHA

Gençlerbirliği'nin son haftalardaki kötü gidişine Mehmet Özdilek de çözüm bulamamış ve İlhan Cavcav tarafından görevinden alınmıştı. Böylece Cavcav 38 yıllık başkanlığı süresinde 59 antrenör ile çalışırken, 42'nci ismi (Özdilek) tek taraflı olarak görevden almıştı. Cavcav başkanlığı süresince 12 yabancı, 47 de Türk antrenörle çalışmış oldu.

CAVCAV TEKNİK DİREKTÖR ARIYOR!

İlhan Cavcav hastaneden izinli çıkarak, Mehmet Özdilek'i görevden almasının ardından geçici olarak nöbetçi teknik adam Mustafa Kaplan'ı takımın başına getirdi. Kaplan ilk maçında Fenerbahçe karşısına kulüp tarihinde bir ilki gerçekleştirerek sahaya 9 yabancı oyuncu ile çıktı. Ancak sahadan 1-0 yenik ayrılınca Cavcav devre arasını beklemeden, antrenör arayışlarına başladı. 6-7 isimle görüşen ve bir çoğundan olumsuz yanıt alan Cavcav, Fuat Çapa ile görüştü ve anlaşamadı. Cavcav rotayı Yılmaz Vural'a çevirdi. Dün yapılan görüşmelerin ardından taraflar birbirlerine şartlarını sundu. Görüşmenin sonucu ise bugün belli olacak.

Görüşmeyi doğrulayan Yılmaz Vural, "Evet görüştük ve bugün karar vereceğiz" dedi.

İlhan Cavcav, Vural ile çalışmayı kabul ederse bugün işbaşı yapacak. Vural, İlhan Cavcav'ın başkanlığı döneminde çalıştığı 60. hoca olacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Özdilek Gençlerbirliği Yılmaz Vural İlhan Cavcav Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title