Haberler

Başkan Yarım: Ilgaz Dağı, Artık Her Yere Yakın

Güncelleme:

Çankırı Kayak Antrenörleri Derneği Başkanı, "Ilgaz Dağı, Kastamonu'da kurulan havaalanıyla artık Türkiye'nin her yerine yakın." dedi.

Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Ilgaz Dağı'nda kar kalınlığı 113 santimetreye ulaştı.

Ilgaz Dağı'nda kar kalınlığı 113, Yıldıztepe Kayak Merkezi'nde 40 santimetre ölçüldü. Yerli ve yabancı turistlerin ilgisi dolayısıyla merkezde yoğunluk yaşanıyor.

Çankırı Kayak Antrenörleri Derneği Başkanı İmdat Yarım, bölgenin eşsiz güzelliğiyle kayak severlerin ilgisini çektiğini söyledi.

"Ilgaz Dağı'nda bulunan kayak merkezleri, hem bölge insanına hizmet ediyor hem de Türkiye ve dünyaya" diyen Yarım, "Bölge insanı güzel bir hafta sonu geçirmek için Ilgaz'a geliyor. Burada ailesiyle eğleniyor. Ilgaz, Ankara'ya çok yakın. Kastamonu'da kurulan havaalanıyla artık Türkiye'nin her yerine yakınız. İnsanlar kayak yapmak için Ilgaz'a geliyor. Bu da bizi çok memnun ediyor. Kayak merkezlerimizde yoğunluk sürüyor" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Kastamonu Çankırı Türkiye Ilgaz Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title