Haberler

İlçe Seçim Kurulu AK Parti'nin İtirazını Reddetti

Güncelleme:

İstanbul Kartal'da İlçe Seçim Kurulu, AK Parti'nin yaptığı itirazı reddetti. AK Parti seçimi Kartal'da CHP'nin adayı Altınok Öz'e kaybetmişti.

İstanbul Kartal'da CHP'nin seçimi kazanmasından sonra Ak Parti 13 bin geçersiz oyun yeniden sayılması için İlçe Seçim Kurulu'na başvurdu. Kartal'da merakla beklenen başvuruyu İlçe Seçim Kurulu reddetti.

AK PARTİ YSK'YA BAŞVURACAK

Edinilen bilgiye göre İlçe Seçim Kurulu başvuruyu 3 kabul oyuna karşılık 4 oyla reddetti. AK Parti'nin Yüksek Seçim Kurulu'na itiraz edecek.

BAŞKAN'DAN "DAĞILIN" ÇAĞRISI

Bülent Ecevit Kültür Merkezi önünde toplanan toplanan yaklaşık 5 bin kişilik gruba İlçe Seçim Kurulu'nun kararını açıklayan CHP'li Belediye Başkanı Altınok Öz, kalabalığın dağılmasını istedi.

OLAY ÇIKMADI

CHP'li Altınok Öz'ün açıklamalarının ardından Bülent Ecevit Kültür Merkezi önünde toplanan kalabalık olaysız bir şekilde dağıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Altınok Öz İstanbul Ak Parti Kartal Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

BİR CHP SEÇMENİbartanselma@gmail.com:

İTİRAZ EDİYORUZ KEŞKE KABUL EDİLSEYDİ OYUMUZ ARTACAKTI.

16
24
yanıtYanıtla
ASLI.........@hotmail.com:

CHP OLACAK TABI BASKA ADAMMI VAR AKRTALDA

16
23
yanıtYanıtla
CIRAKbirolcelik@web.de:

ALLAK SAHIBINE BAGISLASIN BU SECIMDE CHP MHPYI SATMISTIR ALLAH YENI YERINE YAKISTIRSIN Seçimlerde AK?Parti adaylarına karşı ittifakla giren CHP ve MHP’nin bu hamlesinden en büyük zararı MHP gördü. MHP, başta Ankara ve İstanbul olmak üzere CHP?adaylarına büyük destek verirken aynı desteği kendisinin güçlü olduğu şehirlerde göremedi. Hatta, CHP rekabeti nedeniyle bazı şehirleri de kaybetti.

15
6
yanıtYanıtla
emreyunus_215@hotmail.com:

UYAN TÜRKİYEM UYAN... bu soysuzlar bilerek ortalığı kışkırtıp ülkeyi kaosa sürüklüyorlar lütfen rica ediyorum bu oyuna ortak olmayın. unutmayın ki biz birlik olursak hiç kimse bize zulmedemez bu topraklar bizim bu ülke bizim kimseye yar etmeyelim.

20
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title