Haberler

İl Özel İdaresi Asfalt Sezonunu Açtı

Güncelleme:

İl Özel İdaresi Asfalt Sezonunu sipahiler köyünden başlattı.

Köy yollarını asfaltlama sezonu Sipahiler Köyünde Vali Memduh Oğuz, köy muhtarları, özel idare çalışanları ve köylü vatandaşların katılımıyla düzenlenen törenle başladı.

Muhtar Uysal; "Sayın Valim sözünü yerine getirdi ve yolumuz asfaltlandı"

Yollarının asfaltlanmasından dolayı duymuş olduğu memnuniyeti ifade eden Sipahiler Köyü Muhtarı Ali Uysal; "Daha önceki yıllarda yolumuzun asfaltlanması için iki defa söz verilmişti, ama maalesef o sözler yerine getirilmedi. Sayın valimize bu durumu arz ettim, sağ olsun kendileri 2012 yılı asfalt sezonunu köyümüzden başlatacağını söylemişlerdi ve bugün görmüş olduğunuz gibi Sayın Valimiz sözünü yerine getirerek asfalt sezonunu köyümüzden başlatmış oldu.

Bütün köy halkımla birlikte bende çok mutluyum, bu yol gerçekten bizim köyümüz için ve etraf köyleri için çok önemli bir yol, çünkü Eğirdir'e bu yoldan gittiğimiz de diğer yoldan 13 kilometre daha kısa olmakta. Ayrıca bizim bütün bahçelerimiz bu yol üzerinde olması nedeniyle bahçelerimiz tozdan kurtulmuş oldu. Başta Sayın Valimiz olmak üzere emeği geçen herkesten Allah razı olsun" dedi.

Köy Kadınları; "Şimdiki valimizden Allah razı olsun"

10 kilometrelik köy yollarının asfaltlanmasından dolayı çok mutlu olduklarını belirten köy kadınları; "Daha önceki yıllarda bu yolumuzun asfaltlanacağı söylenmişti, ama maalesef bu sözler yerine getirilmedi. Biz bahçelerimize hep bu yoldan gelip gidiyoruz ve çok sıkıntı içindeydik, ayrıca yolun tozundan dolayı bahçelerimizden istediğimiz verimi alamıyorduk. Şimdiki Sayın Valimizden Allah razı olsun onun sayesinde köyümüzün yolu asfaltlanmış oldu" dediler.

Başkan Özmeral; "Verdiği sözü yerine getiren valimize teşekkür ediyorum"

Sipahiler köy yolunun asfaltlanması işinin yılan hikayesine döndüğünü belirten Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral; "Sağ olsun Sayın Valimiz devlet ciddiyeti içerisinde bu yolun asfaltlanmasını sağladı. Halbuki bu yolumuz daha önceki yıllardan beri yapılmış olarak gözüküyor. Ama aradan iki valimiz geçmiş ve son olarak Saygıdeğer Valimiz Memduh Oğuz Bey bir devlet ciddiyeti içerisinde, verdiği sözü bir namus borcu gibi bilerek Isparta Vilayetinin ilk köy yolu asfaltını buradan başlatıyor. Verdiği sözü yerine getiren valimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kaymakam Dr. Yılmaz; "Bu yol bir yılda kendisini amorti edecektir"

Devletin sözünün nasıl bir şey olduğunu vatandaşların gördüğünü belirten Eğirdir Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz; "Sayın Valim aklın yolu birdir diye atalarımızın bir sözü vardır. Bu doğrultuda bu yolun bugüne kadar asfaltlanması gerekiyordu, çünkü gerçekten çok kısa bir yol ve bir yıl içerisinde kendisini amorti edeceğine inanıyorum" dedi.

Vali Oğuz; "İnşallah kazasız ve hatasız bir asfalt sezonu geçiririz"

Asfalt sezon açılış kurdelesini köy çocukları ile birlikte kesen Vali Memduh Oğuz; "Köy yollarımızı buradan başlatarak asfaltlamaya başladık, inşallah bu artarak devam edecek.

Burada çok faydalı bir iş yapıyoruz, bir kere herkese hizmet edecek kestirme tabir ettiğimiz bir yolu insanlığa kazandırıyoruz, ilçemize ve vilayetimize kazandırıyoruz, bundan dolayı çok mutluyum. Bizim il özel idaresinin tüm personelini de buradan tebrik ediyorum. Bu bir başlangıç, inşallah kazasız ve hatasız bir şeklide devam eder ve arkadaşlarımız sağlıkla işlerini tamamlarlar. Yine aynı şekilde bu yoldan geçenler sağlıkla kazasız ve hatasız işlerini görsünler.

Vali Oğuz; "Sipahiler Köyü daha güzel hizmetlere layık bir köy"

Burası daha güzel hizmetlerin getirilmezine layık bir köyümüz. Kendisi üreten, kendisi çalışan, kazanan ve daha iyisini yapmaya gayret eden bir köyümüz. Biraz önce muhtarımız bir söz söyledi, çok hoşuma gitti. Bu köyden 8 öğrenci Pazar Köyüne liseye gidiyor ve bu 8 öğrencide üniversiteyi kazandı, bir tanesi bile boşta kalmadı dedi. Bundan çok memnun oldum, bize de elbette böyle güzel insanların yolunu yapma vazifesi düşer. Cenabı Allah bunu bize nasip ettiği içinde ona hamd ediyoruz ve şükrediyoruz. Hayırlı ve uğurlu bir sezon geçmesi temennisinde bulunurken, bütün arkadaşlarıma da hakkımızdaki güzel sözleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmalardan sonra yapılan duayla birlikte yola ilk zift ve ardından ilk çakıl taşı döküldü.

İl Özel İdaresi yetkililerinin vermiş olduğu bilgiye göre de; asfaltlamayla birlikte köy yollarında yama çalışmalarının ve banket bakımlarının devam ettiği bildirildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Memduh Oğuz Ali Uysal Eğirdir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title