Haberler

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Gerçekleşti

Güncelleme:

Adana İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2016 yılı 3. olağan toplantısı Vali Mahmut Demirtaş'ın başkanlığında gerçekleşti.

Adana İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2016 yılı 3. olağan toplantısı Vali Mahmut Demirtaş'ın başkanlığında gerçekleşti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, toplantıda, yürütme ve denetim kurulları ile Çalışma ve İş Kurumu'nun faaliyetleri anlatıldı.

Engelli proje özetlerinin sunumu yapılan toplantıda, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün çocuk işçiliği konusundaki çalışmaları ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce yürütülen kadının istihdamdaki yerine ilişkin faaliyetler görüşüldü.

Vali Mahmut Demirtaş, açıklamasında, işsizlikle mücadelenin kararlılıkla süreceğini ve istihdam sağlayacak yatırımların kente kazandırılması için gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.

Görüş ve önerilerin karara bağlanmasıyla son bulan toplantıya, Vali Yardımcısı Durmuş Gençer, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sinan Gül, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Haşim Meydan, Adana Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütcü, Adana Ticaret Odası Başkanı Atilla Menevşe, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Nihat Sözütek ile İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu üyeleri katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Mahmut Demirtaş Yerel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title