Haberler

İl Birincisi Olan Halk Oyunları Ekibi Başkan Kul'u Ziyaret Etti

Katıldıkları yarışmada birincilik elde eden Terme Anafartalar Ortaokulu'nun yöneticileri ve öğrencileri, Belediye Başkanı Şenol Kul'u ziyaret etti.

Katıldıkları yarışmada birincilik elde eden Terme Anafartalar Ortaokulu'nun yöneticileri ve öğrencileri, Belediye Başkanı Şenol Kul'u ziyaret etti.Terme Anafartalar Ortaokulu Halk Oyunları Kulübü ile Anafartalar Gençlik ve Spor Kulübü, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen Kulüplerarası Halk Oyunları İl Birinciliği yarışmasında gençler kategorisi, geleneksel düzenlemesiz ve geleneksel düzenlemeli dallarında il birincisi oldu.Anafartalar Ortaokulu Müdürü Tuncay Sezgin, çalıştırıcı Erol Alan, okul idarecileri, Terme Çay Mahallesi Muhtarı Sabri Ergen, öğrenciler Gamze Nur Uzun, Ahmet Çakır, Sevgi Nur Aydın ile Başkan Kul'u makamında ziyaret etti.Okul müdürü Sezgin, Başkanlarının kendilerine büyük destek verdiğini dile getirerek, "Bu nedenle sayın başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır." dedi. Kul ise en büyük hizmetin eğitime yapılan hizmet olduğunu vurgulayarak, "Bizler çocuklarımızın arzu ettiği eğitimi alabilmesi adına gayret sarf ediyoruz. Çocuklarımızın, gençlerimizin önünü açmaya çalışıyoruz. Eğitim her şeyin başında geliyor. Bunun için her türlü imkan seferber edilmeli. Bundan sonra da çocuklarımızın iyi yetişmeleri ve ilçemizi dışarıda başarı ile temsil edebilmeleri için her türlü gayreti göstereceğiz." diye konuştu.Kul, Ordu'da yapılacak Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Halk Oyunları Bölge Birinciliği yarışmasında Samsun ilini temsil edecek öğrencilere başarı diledi.

Kaynak: AA / Güncel

Gamze Nur Türkiye Terme Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title