Haberler

İkizleri Askere Vali Uğurladı

Iğdır'da askere gidecek olan ikiz kardeşler Sergen ve Ertuğrul Çiftçi için düzenlenen uğurlama gecesine Vali Ahmet Turgay Alpman da katıldı.

Iğdır'da askere gidecek olan ikiz kardeşler Sergen ve Ertuğrul Çiftçi için düzenlenen uğurlama gecesine Vali Ahmet Turgay Alpman da katıldı.

Merkeze bağlı Hakveyis Mahallesi'nde yaşayan Çiftçi ailesinin askere gidecek olan ikiz çocukları Sergen ve Ertuğrul Çiftçi için uğurlama gecesi düzenlendi. Mahalledeki etkinliğe Vali Ahmet Turgay Alpman, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Kahraman Dikmen ve İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal birlikte katıldı. Askere gidecek ikizler, vatan borcunu ödeyecek olmaları nedeniyle gururlu olduklarını söyledi.

Akrabaları, komşuları ve arkadaşlarının katıldığı gecede asker adayları ile arkadaşları bol bol halay çekti. Vali Alpman da Çiftçi kardeşler ve mahallelilerle Kafkas oyunu oynadı.  Türk Bayrağı açan ikizler, oyunun ardından bayreğı Vali Alpman'a hediye etti. Vali Alpman da bayrağı öpüp alnına koyduktan sonra hatıra olarak aldı.

BABANIN GURURU

İkizlerin babası Hüseyin Çiftçi ise 3 çocuğu olduğunu, çocuklarından ikisini birlikte askere göndermekten gurur duyduğunu söyledi. Baba Çiftçi, "İki oğlumu da aynı anda askere gönderiyorum. Halkımı, Cumhuriyeti, vatanımı, bayrağımı, milletimi sevdiğim için. Vatanımız, bayrağımız, milletimiz sağolsun. Bu vatana canımız feda. Darbecilere her zaman karşıyım" diye konuştu.

Gençlere harçlık veren İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal da, "İki aslanımızı askere, peygamber ocağına gönderiyoruz. İkisi de maşallah aslan gibiler, çok heyecanlılar. Hayırlı tezkereler diliyorum ben kardeşlerime. Bilsinler ki her zaman yanlarındayız" dedi.

- Iğdır

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Turgay Alpman Dikmen Iğdır Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title