Haberler

    Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal: Suk ve Akakpo'yu İstemiyorum

    Güncelleme:

    Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Suk ve Akakpo için "Zorunlu olmadıkça onları kullanmayı düşünmüyoruz." dedi.

    Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 4-0'lık Gaziantepspor galibiyetinin ardından mutlu olduklarını belirtti. Yeni transferlerin takıma çok iyi katkı sağladığını dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, " Trabzonspor'un futbolunun değeri, ülke futbolu için oldukça önemli. Avni Aker Stadı'nı artık içimizde yaşayacağız" dedi. Beklentileri karşılamak için çok çalıştıklarını kaydeden Yanal, şöyle devam etti:

    "TRABZONSPOR TAVLA BİLE OYNASA KAZANMAK İÇİN OYNAR"

    "Burada çok önemli başlangıçtı. Burada taraftarlarla kucaklaşmak gerekiyordu. Böyle bir sonucun ardından, birtakım şeyleri paylaşıyor olmamızın karşılığını görmeye başlayınca mutlu oluyorsunuz. Oyuncularıma mücadeleleri için teşekkür ediyorum. Aramıza yeni katılan arkadaşların da Trabzonspor'u kucakladıklarını gördüm. Gideceğimiz daha çok yol var. Abartmadan, ayaklarımızı yere basarak doğru şeyler yapmaya çalışacağız. Trabzonspor tavla oynasa bile kazanmak için oynar."

    "SUK VE AKAKPO'YU İSTEMİYORUM"

    Yanal, Suk ve Akakpo'yu zorunlu olmadıkça kullanmayı düşünmediklerini kaydetti. Usta hoca, iki oyuncu için şunları söyledi:

    "Şu anda ikisi de bizim oyuncumuz ama zorunlu olmadıkça onları kullanmayı düşünmüyoruz."

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Avni Aker Stadı Ersun Yanal Trabzonspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title