Haberler

İkinci Baharında Evlenen Çifte Belediyeden Kaplıca Tatili

Şanlıurfa'da 14 yıl önce eşini kaybeden görme engelli 81 yaşındaki Mehmet Kaplan ile 27 yıl önce eşini kaybeden 64 yaşındaki Vediha Yemez evdelerinde düzenlenen törenle evlendi.

Şanlıurfa'da 14 yıl önce eşini kaybeden görme engelli 81 yaşındaki Mehmet Kaplan ile 27 yıl önce eşini kaybeden 64 yaşındaki Vediha Yemez evdelerinde düzenlenen törenle evlendi. Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, çifte kaplıca tatili ile evlerinin düzenli temizlenmesini üstlendi.

Devteşti Mahallesi'nde yalnız yaşayan Vediha Yemez ile komşusu görme engelli Mehmet Kaplan düzenlenen evlerinde törenle dünya evine girdi. Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'un nikahını kıydığı çiftin şahitliklerini ise belediye meclis üyesi Ali Doğan ile damadın torunları Aziz Pakır ve Mahmut Pakır yaptı. Belediye Başkan Demirkol, yaşlı çifte Harran ilçesi yakınlarında bulunan Karaali kaplıcalarında 1 haftalık tatil ile evlerinin periyodik temizlenmesi sözünü verdi.

Çifte çeşitli hediyeler veren Belediye Başkanı Demirkol, "81 yaşındaki Mehmet Kaplan ile 64 yaşındaki Vediha Yemez çiftinin nikah akdini gerçekleştirdik. Çiftimize mutluluklar diliyorum. Bugünden sonra Haliliye Belediyemizin evde bakım hizmeti ekipleri çiftimizin evini periyodik olarak ziyaret edecek ve temizlik işlemlerini gerçekleştirecek" dedi.

Evlilik cüzdanının alan Vediha Yemez'e, eşi Mehmet Kaplan sarılarak mutluluk pozu verdi. - Şanlıurfa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fevzi Demirkol Mehmet Kaplan Şanlıurfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title