Haberler

İki Terörist Teslim Oldu, Bir Terörist Yakalandı, Teröristler Araç Yakıp Direk Devirdi

Şanlıurfa'da iki terörist teslim oldu, Bingöl'de ise bir terörist güvenlik güçlerince yakalandı.

Şanlıurfa'da iki terörist teslim oldu, Bingöl'de ise bir terörist güvenlik güçlerince yakalandı.

TSK'nın internet sitesinde verilen bilgiye göre bu sabah Şanlıurfa'da Bölücü Terör Örgütü mensubu iki terörist hududun Suriye tarafından geçerek, Hudut Karakol Komutanlığına silahsız ve teçhizatsız olarak teslim oldu.

Dün gece ise Bingö Merkez ilçe Ilıcalar Jandarma Karakol Komutanlığınca, Bölücü Terör Örgütü mensubu bir terörist, silahsız ve teçhizatsız olarak yakalandı.

-ELEKTRİK DİREĞİ DEVİRDİLER-

Dün gece, Mardin Dargeçit İlçesi Sümer Mahallesi mülki sınırları içerisinde, Dicle Nehri üzerine kurulan ve inşaatı devam eden Ilısu Hidro Elektrik Santrali Baraj şantiyesine ait yüksek gerilim hattı direklerine, Bölücü Terör Örgütü mensuplarınca, El Yapımı Patlayıcı kullanılmak sureti ile zarar verildi. Olay yerinde yapılan incelemede, elektrik direklerinden birinin devrildiği tespit edildi.

Yine dün gece Bölücü Terör Örgütü mensubu silahlı dört terörist, Kars'ın Kağızman ilçesinde Aras Nehri üzerinde kurulu bulunan Hidro Elektrik Santrali'nde (HES) görevli iki silahlı özel güvenlik görevlisi ile iki elektrik teknisyenini HES içerisinde toplayarak örgüt propagandası yaptı. Teröristler bir şirkete ait pick-up tipi bir aracı yakarak bölgeyi terk etti.

Kaynak: ANKA / Güncel

Şanlıurfa Ilıcalar Suriye Bingöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title