Haberler

Hakkında Rapor Tutan Çavuşunu Pompalı Tüfekle Vurdu

Güncelleme:

Aydın'da belediyenin temizlik işçisi A.S. (34), mazeretsiz işe gitmediği gerekçesiyle hakkında rapor tutan çavuşunu pompalı tüfek vurdu.

Aydın'ın Sultanhisar İlçesi'nde, belediyenin temizlik işlerini yürüten taşeron firmada çalışan A.S. (34), iddiaya göre 3 gün mazeretsiz işe gitmediği gerekçesiyle hakkında rapor tutan çavuşu Ali Keleş'i (46) pompalı tüfek vurdu.

Keleş'in karnından girip sırtından çıkan domdom kurşunu ayrıca işçilerden Ahmet Şahin Karakış'ı (39) da ayağından yaraladı. A.S. polise teslim olurken, yaralanan 2 işçi hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 07.45 sıralarında kapanan Atça Belde Belediyesi'nin temizlik işleri şantiyesinde meydana geldi. Sultanhisar İlçesi'ne bağlanan Atça'nın temizlik işlerini yürüten, taşeron firma çalışanı A.S. (34), iddiaya göre mazeretsiz 3 gün işe gitmedi.

Sabah motosikleti ile işe giden A.S. ile hakkında rapor tutan çavuşu Ali Keleş arasında tartışma yaşandı. Şantiyeden ayrılıp bir süre sonra yanına aldığı pompalı tüfek ile geri dönen A.S., iddiaya göre, 3 çocuk babası Keleş'e tüfekle tek el ateş etti. Keleş'in sol karın boşluğundan girip arkasından çıkan domdom kurşunu, yazıhane duvarını delerek oda içerisindeki işçilerden Ahmet Şahin Karakış'ın (39) sol ayak bileğine isabet etti. Olay yerinden kaçan A.S. daha sonra polise teslim oldu.

Şantiyedeki işçilerin ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan Keleş ve Karakış'ı ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne götürdü. Tedaviye alınan yaralılardan Keleş'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Polis olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Şahin Sultanhisar Ali Keleş Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title