Haberler

Düveyi Arazide Kesen Hırsızlar, Danayı Canlı Götürdü

Güncelleme:

Aydın'ın Çine İlçesi'nde, iki düveyi keserek etlerini çalan hırsızlar bir danayı da canlı olarak götürdü.

Aydın'ın Çine İlçesi'nde, iki düveyi keserek etlerini çalan hırsızlar bir danayı da canlı olarak götürdü.

Çine'ye 10 kilometre mesafedeki 165 hane, 583 nüfuslu Ovacık Mahallesi'nde, geçen salı gecesi meydana gelen olayda, mahallenin eski muhtarı Necip Kaya'nın Top Saha Mevkisi'ndeki merada bulunan 1.5 yaşındaki iki düvesi, kimliği belirsiz kişilerce kesilip, etleri çalındı. Hırsızlar, aynı meradaki bir başka köylüye ait 1 yaşındaki danayı da canlı olarak kamyonetlerine yükleyerek kaçtı.

Hayvan sahipleri, jandarmaya gidip hırsızlardan şikayetçi oldu. Jandarma, iki kişi oldukları sanılan hayvan hırsızlarının yakalanması için çalışma başlattı.

Meradaki iki düvesinin kesillerek çalınmasının şokunu yaşayan Necip Kaya, "İki düvemin değeri 7 bin liraydı. Bunu yapanlar insan olamaz. İnşallah, bir an evvel yakalanıp, hakettikleri cezayı alırlar" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ovacık Aydın Çine Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

TOLGAHAN:

HIRSIZLARIN KESTIGI YENMEZ - MURDAR ETLERI HELAL DEYIP SATACAKLAR - ALLAHU TEALA ; HIRSIZLIK YAPANIN CEZA OLARAK ELINI KESIN DIYOR- FAKAT SEYTANI KANUNLARLA YÖNETILEN DÜNYA BUNUN AKSINI YAPIYOR -BU NEDENLE DE DÜNYADA HIRSIZLIK CIğ GIBI BÜYÜYOR-

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title