Haberler

Emre Ermiş, Eşi İkbal Gülpınar'ı 'Başka Erkeklere Sürtünmekle' Suçladı

Güncelleme:

Emre Ermiş, kendisine dava açan eşini, 'Kâbe Yolları' adlı program için gittikleri umre ziyareti sırasında 'başka erkeklere sürtünmekle' suçladı.

Eşi Emre Ermiş'ten şiddet gördüğü gerekçesiyle mahkemeden koruma kararı aldıran sunucu ve yazar İkbal Gürpınar, boşanma davası açtı.

SALDIRDIĞINI İDDİA ETMİŞTİ

Gürpınar Ermiş, birlikte sundukları 'Kâbe Yolları' isimli programın çekimi için gittikleri umrede eşinin yumruğunu kaldırarak kendisine saldırdığını iddia etti. Dava dilekçesinde şu iddialara yer verildi: "Evliliğin ilk gününden itibaren eşine karşı kıskanç tavırlar sergileyen Emre Ermiş, bu kıskançlığını son 7-8 ayda fiziksel ve psikolojik şiddete çevirdi.

'BAŞKA ERKEKLERE SÜRTÜNMEKLE SUÇLADI'

Emre Ermiş, eşiyle birlikte sundukları 'Kâbe Yolları' adlı programın çekimleri için gittikleri umre ziyareti sırasında eşini başka erkeklere sürtünmekle suçladı. Başka bir sefer program ekibinin önünde yumruğunu kaldıran Emre Ermiş'i ekiptekiler engelledi. Aşırı kıskanç olan Emre Ermiş, müvekkilimin aleyhine delil oluşturmak amacıyla evine, otomobiline dinleme ve GPS cihazı yerleştirdi."

600 BİN TL TAZMİNAT TALEBİ

İkbal Gürpınar Ermiş, 100 bin lira maddi, 500 bin lira manevi tazminat talep etti. Dava dosyasına gizlilik ve yayın yasağı konulmasını istedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Emre Ermiş Gürpınar Gülpınar Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (319)

Gülden:

Kıskançlıktan gözü dönmüş bir erkekten her iftira beklenir

20
64
yanıtYanıtla
cengiz27:

bu kadını oldum bittim sevmem. riyakar ve para düşkünü. en adi malların bile reklamında. dini kullanmaktan çekinmeyen samimiyetsiz kişiler.

61
7
yanıtYanıtla
kemal:

demekki türban ugur getirmedi Ikbal Hanim sen hayatta cok cekmisin ama hala sana cektirenlerin safina giriyorsun onlar cahil sendemi cahilsin ne vardi birden türbana bürünecek Atatürk cumhuriyetinin nimetlerinden faydalanip nankörlük edenlerin sonu senin gibi olur sen ne kadar ahlaklisin bilmiyoruz ama bak esin olacak kisi namusuna laf söylüyor onun ahlaksiz oldugu kesin

41
24
yanıtYanıtla
cem tuna:

Ayrılmak üzere olan karı , kocanın birbiri ile ilgili mahkeme ile paylaşmaları gereken özel iddiaları kamuoyu olarak biz bilmek zorunda mıyız? Dİndar mı oluyor şimdi bunlar? Kadın kocasının kendisine şiddet uyguladığını iddia ediyor, erkek ise daha vahim kendisine hanımlık yapmış bir kadının hem de kutsal topraklarda başkalarına sürtündüğünü(ne demek ise) iddia ediyor? Bu nasıl sapkın bir ruh hali ve çarpık değer yargı durumudur? Mide bulandırıcı. . . Biraz edep ve utanma olsun. .

60
1
yanıtYanıtla
ZAZA:

lanet olsun size

59
1
yanıtYanıtla
4747:

Sen eşine böyle demekle tam şerefsizlik yapmışsın ki öyle olsa dahi

55
4
yanıtYanıtla
tracers:

dindar geçinirler, yemedikleri halt yok, laflara, sözlere bak ! mide bulandırıcı, pislikler !

46
13
yanıtYanıtla
HERŞEYİ YAPARLAR AMA DİNDARIZ DERLER:

AKPNİN ORTAYA ÇIKARDIĞI ÜNLÜ YAPTIĞI DİNDAR NESİL İŞTE BU.

28
29
yanıtYanıtla
TC Asker:

vay sürtük vay hem de umre de

10
43
yanıtYanıtla
Gerçek Asker:

Sırf askerin adı kötülensin diye bu isimle böyle bir yorum yaptın dmi lan

yanıt16
yanıt8
Tüm 319 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title