Haberler

İk Profesyonelleri Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Develi Belediyesinin 2015 yılında parkuruna kazandırdığı araçlar, Develi Cumhuriyet Meydanında Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar'ın öncülüğünde tanıtıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının, Kayseri Büyükşehir Belediyesinin ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin toplamda 1 Milyon Lirayı bulan katkıları ve Develi Belediyesinin 2 Milyon Liralık öz kaynağı ile toplamda 3 Milyon Liraya temin edilen araçlarla hizmet kalitesinin artarak devam edeceğini belirten Başkan Cabbar "2015 yılında bir adet büyük yükleyici loder, üç adet karla mücadele aracı, bir adet çöp toplama aracı, iki adet morglu cenaze aracı, iki adet hizmet aracı, bir adet greyder, bir adet beko loder kepçe, bir adet platform ve bir adet yol süpürme aracını araç parkurumuza kazandırmış bulunuyoruz. Ekipmanlarımızı güçlendirerek gerek Develi merkezinde gerekse Develimizin mahallesi konumuna gelen köylerimizdeki hizmetlerimizin kalitesini artırarak sürdüreceğiz. Develimizi çok iyi tanıyan ve seven bizler, Develimiz için neler yapılacağının farkındayız. Halka hizmet Hakka hizmettir düsturuyla hareket etmemizden dolayı Cenabı Hakkın da yardımını hissediyoruz. Bu hususta gayret gösteren personelimize teşekkür ediyor, araçlarımızın kazasız belasız hizmet vermesini ve hayırlı uğurlu olmasını niyaz ediyorum" dedi.

Develi Belediye Başkan Yardımcısı ve Destek Hizmetler Müdürü Mehmet Güçlü araç parkuruna kazandırılan araçları Develililere tek tek tanıtarak ne gibi hizmetler vereceğini de belirtti. 2015 yılında kazandırılan araçlardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Durukan da "Bunların temini için yoğun uğraş veren Başkan Cabbar'a teşekkürlerimi ileterek, bu sayede Belediyemizin araç sıkıntısı büyük oranda halledilmiştir" dedi. Meydan da tanıtım için bulunan Develililer de Başkan Cabbar'a teşekkürlerini ileterek, araçların kazasız belasız faaliyet göstermesi için dualarda bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kayseri Develi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Icardi kaç gol oldu, gol krallığında kim önde? İcadi 2024 kaç gol attı? Ziyech gol sevinci ne anlama geliyor? Hakim Ziyech el işareti anlamı ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title