Haberler

İhsanoğlu'nun "Yüzde 60 Oy Alacağız" İddiası Erdoğan'ı Kızdırdı

Güncelleme:

Başbakan Erdoğan bayram namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlarken, İhsanoğlu hakkında yöneltilen bir soru karşısında gazeteciye çıkıştı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Fatih Camii'nde kıldığı bayram namazının çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, Ekmeleddin İhsanoğlu'nun "Yüzde 60'la seçimi kazanacağız" şeklindeki iddiasını soran gazeteciye sert çıktı.

"SİZİN KAMUOYU ARAŞTIRMALARINIZ YOK MU?"

Erdoğan, konuşmasını bitirdiği esnada gazetecilerden birinin "İhsanoğlu yüzde 60 oy alacağını söylüyor. Bu konuda ne söylemek isterseniz?" sorusu karşısında sinirlendiği gözlenen Erdoğan "İnanıyor musunuz? Sizin kamuoyu araştırmalarınız yok mu? Siz bunları yakından takip ediyorsunuz, biliyorsunuz; bunların hepsini 10 Ağustos akşamı görürüz" yanıtını verdi.

Hatırlanacağı üzere Başbakan Erdoğan daha önce de yolsuzluk ve rüşvet operasyonuyla ilgili kendisine sorular yönelten Zaman muhabirlerini fırçalamıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Ekmeleddin İhsanoğlu Recep Tayyip Erdoğan Politika Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500

Yorumlar (57)

ya verem ya kolera:

aşırı dinci yada şeriyatcı deyilim... ama yinede RTE yi seçeceğim.. nedeni kısaca şu: türkiye şu an verem ile kolera arasında bir seçim yapması lazim... RTE seçilirse din ağırlıklı bir ülke olacağız, Ekmel bey seçilirse dışa bağlı, köleleştirilmiş eski türkiye olacağız... arasında seçim sizin !

8
51
yanıtYanıtla
SERT!admklc@hotmail.com:

yahu şu aşırı dinci terimini de kim uydurduysa. aşırı din ne demek islamın şartı 7 mi olacak imanın şartı 6 mı olacak. Allah dini kemale erdirdim buyuruyor. aç kur''an ı öğren dinini o zaman bunların yaptığı aşırı din ya da eksik din de ! çok güzel yazmışsın dışa bağımlı diye. ama bu aşırı din safsatasını bırak. git gez türkiyeyi herkes keyfe keder istediği gibi yaşıyor. ramazanda bile millet te saygı yok nerde açıkırsa orada yiyor. bunlara mı ''''aşırı din'''' aşılayacak RTE ?!

yanıt0
yanıt0
...sk@yahoo.com:

din ağırlıklı dedim aşırı dinci demedim !!

yanıt0
yanıt0
SANCARHAN:

Ekmekdede yi tam gaza getirmisler.Garibim basina geleceklerden habersiz.Biz o makamda pisirik istemiyoruz.Sartlar orada bir yigit,aslan yirtici birini icap ediyor.

11
41
yanıtYanıtla
yilmutmutlu_3@hotmail.com:

çok haklısın....adam çok pısırık...dünya kamuoyu onu tanıyor....ama biz tanımıyoruz...altının değerini sarraf bilir sokaktaki gariban makarnacılar nereden bilecek....uluslararası bir yetkili...ama pısırık...iftira ve çamur atmasını bile beceremiyor...

yanıt0
yanıt0
SANCARHANsancarhan@hotmail.de:

bak ne güzel söylemisin canim gardasim Ekmekdedenin neyini gördükki??70 yasina gelmis klasik bir bürokrat.Bence bir proje.KK nin eline verilen zarfin icinden cikan bir isim.Birakin artik o pembe manzaralari Cumhurbaskanligi hakkinda.Gidin ask romanlari okuyun böyle egilimleriniz varsa.T.C tablosunu bir türlü okumakta zorlaniyorsunuz.Birakin Allah askina daha düne kadar ismini kim duymuski,o kadar basarili isler yaptiysa neden bizim gözümüzden kacti.Algi operasyanlari magdurlari sizi.

yanıt0
yanıt0
ALPEREN:

Bakara makara diyen Egemeni hala peşinde gezdiriyor...

46
5
yanıtYanıtla
BAYRAK:

EKMEL DEDE 60 DA DER 80 DE DER .İHTİYARA VERİYORLAR GAZI ODA BİŞEY OLACAM SANIYOR KENDİNİ

22
28
yanıtYanıtla
tatar:

EKLMEDDİN BU ÜLKEDE 60 OY ALIP KAZANSIN , TÜRK VATANDAŞLIĞINDAN ÇIKAR BİR BAŞKA ÜLKEYE GİDERİM ŞAHSEN., ABARTMAYIN LAN BU ADAMI BU KADAR,

11
37
yanıtYanıtla
MESUTsrgn74@hotmail.com:

SENIN TAYYIBI ABARTTIGIN KADAR DEGIL .NEYMIS DUNYA LIDERIYMIS BUNU SIZDEN BASKA NE BILEN VAR NE DUYAN.LAAAAAF

yanıt0
yanıt0
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title