Haberler

İhsanoğlu'ndan Göğebakan Ailesine Taziye Ziyareti

Güncelleme:

Seçimlere az bir zaman kala çalışmalarına hız veren Ekmeleddin İhsanoğlu, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Murat Göğebakan'ın ailesine taziyede bulundu.

Seçim çalışmaları için Adana'ya gelen cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Murat Göğebakan'ın babasının evi önüne kurulan taziye çadırını ziyaret edip, başsağlığı diledi.

TAZİYE ÇADIRINA ZİYARET

Bugün, Adana ve Mersin'de seçim ziyaretleri yapacak olan çatı adayı Eklemeddin İhsanoğlu, dün akşam saatlerinde Adana'ya geldi. İhsanoğlu, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede bugün yaşamını yitiren Adanalı şarkıcı Murat Göğebakan'ın merkez Çukurova İlçesi Beyazevler Mahallesi'ndeki baba evinin önünde kurulan taziye çadırını ziyaret etti.

"TÜRKİYE'YE MAL OLMUŞ BİR SANATÇI"

İhsanoğlu'na Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, CHP Adana Milletvekili Ali Demirçalı, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar da eşlik etti. Merhum Murat Göğebakan'ın amcası Yusuf Göğebakan ile taziye çadırında yan yana oturan İhsanoğlu, "Kendisi Türkiye'ye mal olmuş bir sanatçıydı" dedi.

İhsanoğlu, ziyaretin ardından gece konaklayacağı Seyhan Oteli'ne geçti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ekmeleddin İhsanoğlu Murat Göğebakan Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (14)

ÜLKÜCÜ:

İŞTE ADAM GİBİ ADAM . MİLLETİN ADAMI İHSANOĞLU. BAKALIM AKP LİLER NE DİYE KARALAMA YAPACAKLAR.

13
18
yanıtYanıtla
AKPdpolat@hotmail.com:

AKP lilerin karalama yapmasına gerek yok, zaten İstiklal Marşı nı bilmiyerek kendi kendini karalıyor.

yanıt0
yanıt0
ZAMANIGELDİelif-su61@hotmail.com:

ADAMLIĞINI NERDEN GÖRDÜN LAAN ..... ÜLKEYİ SOYAN TALAN EDEN ADAM DEMİ . YALAN MAKİNESİ ADAM DEMİ . HİÇ BİR HALT BİLMEDEN KONUŞMAYIN BE

yanıt0
yanıt0
ÜLKÜCÜalpercnz@hotmail.com:

tayyibi biliyoruz o yeter nasıl milletin parasını talan ettiklerini yandaşa peşgeş çektiklerini. istiklal marşını bilmiyor diye karalamaya çalışın sizin gibi yalakalara mı inanacağız.

yanıt0
yanıt0
AKPdpolat@hotmail.com:

Sizin için İstiklal Marşını bilmemesi önem arz etmiyor değilmi. Yeterki Tayyip Erdoğan olmasın. Siz böylemi ülkücüsünüz.Biz karalamaya çalışmıyoruz. Hangi ülkede gördün, ülkesinin milli marşını bilmeyeni başa geçirdiklerini. Yazık gerçekten yazık, andımız kalktığı zaman yaygara kopardınız, ama İstiklal Marşını bilmeyen birini Cumhurbaşkanı yapıyorsunuz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Recep Tayyip ERDOĞAN seni sonuna kadar destekliyoruz.

yanıt0
yanıt0
ASENA:

HELAL OLSUN,ADANA SENİNLE SYN İHSANOĞLU

15
6
yanıtYanıtla
ZAMANI GELDİ:

ORADA DA FATİHAYI OKUR DERKİ ( amenerrasulu) DA YAZIYOR SANIRIM :) NERDEN BULUYORLAR BU ADAMLARI BİLİNMEZ BAŞIMIZA CUMHURBAŞKANI OLACAK PEHHHH

7
13
yanıtYanıtla
NETTİN EKMELEDDİN:

Ekmel''i bizim yaz okuluna ücretsiz kaydını yapmak üzere davet ediyorum. Hiç değil İSTİKLAL MARŞI''mızı öğretiriz. Diğer kişişel gelişim sağlayan aktivitelerimizdende faylanma imkanı bulur.

4
9
yanıtYanıtla
ZAMANI GELDİelif-su61@hotmail.com:

ABİ ÇOK İYİ YAAA :)

yanıt0
yanıt0
asd:

Hastahanedeyken nıye gıtmedın

4
5
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title