Haberler

İhsanoğlu'na Kiralık Bina Vermediler

Güncelleme:

Çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu, Ankara'da çalışma binası kiralamak istedi, mülk sahipleri "Kusura bakmayın, veremeyiz." dedi.

Çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu için oluşturulan Partilerarası Koordinasyon Kurulu, dün düzenlediği basın toplantısında İhsanoğlu’nun Ankara’daki ana çalışma ofisini ve ekibi tanıttı.

MÜLK SAHİBİ, BİNASINI KİRAYA VERMEDİ

Yaşanan sorunlara da değinilen toplantıda, Kurul’un MHP’li Temsilcisi Ruhsar Demirel, cumhurbaşkanı adayı için çalışma binası kiralanmak istendiğinde mülk sahiplerinin “ Kusura bakmayın, veremeyiz” dediğini aktardı.

SEÇİM FİNANSMANI BAĞIŞLARLA YAPILACAK

Kurul’un CHP’li üyesi Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak da şunları söyledi: "Seçim sürecinin finansmanı sadece bağışlara bağlı olarak yapacağız. Devlet imkanlarını kullanması mümkün değil. Finans açısından halkımızın desteğine inanıyoruz. Milletvekili arkadaşlarımız da katkı vermek isterlerse hayır diyemeyiz. En fazla bağış miktarı 9 bin 80 TL olarak belirlendi."

MHP EKSİKSİZ, CHP'DE FİRE VAR

CHP ve MHP, İhsanoğlu için başvuru dilekçesini ayrı ayrı imzaya açtı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partilerinde dilekçeleri ilk imzalayan oldular. MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu, bütün MHP milletvekilleri olarak eksiksiz imzalamayı planladıklarını kaydetti. CHP’den İhsanoğlu’nu istemeyen bazı milletvekillerinin dilekçeyi imzalamayacağı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ekmeleddin İhsanoğlu Ruhsar Demirel Kusura Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (71)

ADINIZ:

İNŞ. SEÇİLİRDE... MİLLET DÜZGÜN ADAM GİBİ ADAM GÖRÜSÜN...

31
24
yanıtYanıtla
ferhat demirkaratencere@hotmail.com:

düzgün (düzgün baba değil) olsa kılıçdaroğlu yanında ne işi var

yanıt0
yanıt0
ADANALIalpercnz@hotmail.com:

DÜZGÜN ADAM APO NUN YAININDA OLUR DEĞİL Mİ

yanıt0
yanıt0
lnnll:

Bu MHP''lileri anlamıyorum.... Gandi ne önlerine sürerlerse köpek gibi yalıyorlar.... Yalayın bakalım...

15
32
yanıtYanıtla
effemstfylmz_00@hotmail.com:

sen kendıne bak.kıl olup bı taraf yalayacagınıza ülkücüler kadar serefli olun

yanıt0
yanıt0
ALPTUNGAalpercnz@hotmail.com:

MHP LİLER KADAR ŞEREFLİ OLSAN AKP YE OY ATMAN ak koyun

yanıt0
yanıt0
Eşrefesre@kdk.com:

haddini bil. İhsanoğlu MHP''nin adayı. Kılıçdaroğlu sadece tanıtımını ve açıklamasını yaptı ana muhalefet olduğu için. Biz devlet terbiyesi almış insanlarız. Sende aile terbiyesi al idare et kendini havlama.

yanıt0
yanıt0
clmznefarkederdi_ki@hotmail.com:

bir ülkücünün karşısına geçip söyleyecek kadar büllüğün varmı la

yanıt0
yanıt0
kizgin:

diktatörün serrinden korkuyorlar

27
13
yanıtYanıtla
vatanm@m.m:

R.T..E NE YAPARSA YAPSIN . SONU GELMISTIR.

18
16
yanıtYanıtla
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title