Haberler

Vatandaştan İhsanoğlu'na Adaylık Tepkisi: Yakamızdan Düşün

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na, Mısır Çarşısı ziyareti sırasında yaşlı bir kadın "Cumhuriyet vatandaşı olarak yakamızdan düşün" diye bağırdı.

Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Mısır Çarşısı ziyareti sırasında beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Başörtülü yaşlı bir kadın kendisini Cumhuriyet vatandaşı olarak tanıtıp, İhsanoğlu'nun adaylığına tepki gösterdi.

İHSANOĞLU'NA "YAKAMIZDAN DÜŞÜN" TEPKİSİ

Yaşlı kadın, "Cumhuriyet vatandaşı olarak yakamızdan düşün" diye bağırdı. İhsanoğlu'nun "Demokrasi var" demesi üzerine aynı kadın tepkisini," Demokrasi varsa, çalışıp da var. Alın teri akıtarak var. Öyle zembille inip de yok" diye sürdürdü. İhsanoğlu bu tepkiye, "Benim böyle geldiğimiz nereden biliyorsunuz" sorusuyla karşılık verdi. Yaşlı kadın da bu soruya, "Siz niye başkasının oyuncağı oluyorsunuz?" sorusuyla karşılık verdi. İhsanoğlu bunun üzerine "Neyin oyuncağı ? Meclis'teki partiler oyuncak mı?" diye sordu.

MHP'LİLER ARAYA GİRDİ, İHSANOĞLU İZİN VERMEDİ

İhsanoğlu'na eşlik eden MHP'lilerden bazıları kadını uzaklaştırmak istedi. İhsanoğlu araya girerek buna izin vermedi. Tepkisini sürdüren kadın, "Niye biz vatandaş olarak Cumhurbaşkanlığına adaylığımızı koyamıyoruz da siz koyuyorsunuz ?" dedi. İhsanoğlu, "Koyunuz efendim, 3 aday var oyunuzu verin efendim" karşılığını verdi.

"HAKKIMI HELAL ETMİYORUM" DEYİP GİTTİ

Tepkisini, "Ben hakkımı helal etmiyorum. Ödediğim vergileri helal etmiyorum" diye sürdüren kadın İhsanoğlu'nun yanından uzaklaştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ekmeleddin İhsanoğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (349)

YUNUS:

AKP BİTMİŞ PARTİDİR.....PKK YA...İŞİDE...NUSRAÇILARA...BARZANİYE...PYD YE APOYA DURMADAN NE İSTELER...EMİR TELAKKİ EDİP YERİNE GETİROR...OY ALIRIM DİE......YARIN SEÇİLMEZSE...EY PKK NE İSTEDİNDE VERMEDİM....EY KANDİL NE İSTEDİN VERMEDİM....EY İŞTÇİLER TIRLARLA SİLAH ..YOLLAMADIKMI..??..EY BARZANİ NE İSTEDİN VERMEDİK DİYEÇEK....

59
7
yanıtYanıtla
1453:

Daha çok hamsın ihsanoğlu...

22
32
yanıtYanıtla
Atilla Cenkamigo007@hotmail.de:

lan gerizekali erdogan gibi ödek degil 300-500 korumayla gezmiyor millettle direkt temasa geciyor

yanıt0
yanıt0
MEHMET MERİÇ:

helal olsun ablama

15
38
yanıtYanıtla
KAAN:

İHSANOGLU GİBİ İYİ KALİTELİ BİR İNSANA DUS YAKAMİZDAN DİYORSA BU MİLLET KAFAYİ YEMİSTİR BUNUN İSPATİDİR

38
14
yanıtYanıtla
konyalıramazanulufer1@gmail.com:

hadi canım :) Vikipedidenmi okudun hayatını :))

yanıt0
yanıt0
KAANhighsolving@gmail.com:

VİKİPEDİAYADAN FALAN OKUMADİM BİLİYORUM HA YANLİS YANLARİ VAR AMA EN AZİNDAN SAKİN BİRİ ECEVİTİN BİRAZ SOFUSU

yanıt0
yanıt0
erol öztürkeozturk-1957@gmail.com:

Halkın oyuyla seçilen Mursiye yapılana darbe diyemeyen adamın kalitesi olsa ne olur olmasa ne olur.....CHP li MHPli seçmenler değil acaba adaylığı açıklanana kadar kaç tane vekilleri bu adamın adını biliyordu....o zaman başlarında ki ezik müdürler Bahçeli ve Kemal gitsin bu iki parti birleşsin başınada Ekmel efendi geçsin girsin seçime 10 ağustostan sonra Tayyipte yok Akp nin başında ....hadi vatanını seven Bahçeli ve Kemal bunu yapsınlar bakalım vatanseverlermi yoksa KOLTUK SEVERLERMİ ????12 yıldır adam evire çevire dövüyor hala akıllanmadınız yahu!!!!!!!!!!!!!!!

yanıt0
yanıt0
ece:

teyzem biraz saçmalamış neyi kimi niye protesto ettiğini bile tam olarak anlayamamış maalesef. işin kötüsüde tayip beyin seçmen kitlesi genelde bu zihniyet

13
39
yanıtYanıtla
gerçekmatematikogrtmn@hotmail.com:

böyle zihniyette kurban olurum.. senin zihniyettin nasıl bir zihniyet bir düşün..

yanıt0
yanıt0
Tüm 349 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title