Haberler

İhsanoğlu MHP ve CHP'li Yöneticileri Fırçaladı: Beni Neden Getirdiniz

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Bilecik'te konuşma yapacağı alanda ses ile ilgili sorun yaşayınca MHP ve CHP'li yöneticileri fırçaladı.

CHP ve MHP'nin Çatı aday olarak gösterdiği ve 11 partinin destek verdiği Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Bilecik temasları sırasında CHP ve MHP'li yöneticileri fırçaladı.

"NİYE BENİ BURAYA GETİRDİNİZ" FIRÇASI

Mikrofonların açık olduğunun farkına varmayan İhsanoğlu, kendisini çay bahçesi gibi bir alana götüren CHP ve MHP'li yönetilerden önce kendisinin takdim edilmesini istedi ardından konuşağı alandan sesini duyurmak için bir sistem olmadığını anlayınca CHP ve MHP'li yöneticilere "niye getirdiniz beni buraya" diye çıkıştı.

KAMERALAR KAYITTAYDI

Çatı aday Ekmeleddin ihsanoğlu ile CHP ve MHP'li yöneticiler arasında bu anlar yaşanırken kameralar ise kayıttaydı.


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ekmeleddin İhsanoğlu Bilecik Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (70)

SESSİZLİK:

EKMEL İNSAN OLSAN SEVİLMEZİSN YEMİNLE....

8
309
yanıtYanıtla
m. akif:

ben buraya neden çıktım niçin çıktım.. kim çıkardı beni burayaaaaaaaa...

83
22
yanıtYanıtla
cafer catlatir:

Adamin zaten sesi cikmiyor bir de ses duzeni bozuk ha pes dogrusu ayip chp ayip mhp....

59
23
yanıtYanıtla
DAYI OGLU:

BUNLARIN ZIHNI BOZUK BALIK BASDAN KOKAR DERLERYA ! ! X

51
23
yanıtYanıtla
turan:

sayn ekmel bey senide kullanıp atacaklar maalesef yazık ettiniz kendinize

46
5
yanıtYanıtla
asdere:

sayın profösörüm yol yakınken gel seçimden çekil ,hiç olmazsa rezil olmazsın otur evin de paşa paşa

31
19
yanıtYanıtla
Ah dedem vah dedem.:

Konu mankeni olduğunu yeni yeni anlamaya başladı dedem. Hisseli harikalar kumpanyası. Tam tiyatro ya. :)

46
3
yanıtYanıtla
ERHAN:

EEE BU ADAM ŞMDİ MHP VE CHPNIN KUKLASI DEĞİLMİ NEREYE ÇEKSELER ORAYA GIDIYOR DESENIZE ADAM SONUNDA PATLAMIŞ =)

35
13
yanıtYanıtla
chp li mhpyi istemiyoruz:

bir chp li olarak bu adama oy vermem yatarım daha iyi adam kendini ifade edemiyor daha nerden buldunuz bunu büyükerçen varken

36
11
yanıtYanıtla
SUBAY:

Bunların ülke yönetebileceğine inanan insanların zekasından şüphe ederim.

34
10
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title