Haberler

İhsanoğlu: Kediler 15 Dakikalığına Trafolara Koşabilir

Güncelleme:

Bugün TRT'de programa katılacak olan Ekmeleddin İhsanoğlu, "Kediler 15 dakikalığına trafolara koşabilir. :)" tweti attı.

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, TRT'de bugün katılacağı program sırasında kesintiler olabileceğini ima eden bir Twitter mesajı attı. İhsanoğlu, "Bugün 19.30'da TRT'deyim. Kediler 15 dakikalığına trafolara koşabilir. :)" ifadelerini kullandı.

"KEDİLER TRAFOLARA KOŞABİLİR"

Cumhurbaşkanı adayları seçime bir hafta kala yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. TRT de bu kapsamda adaylara söz hakkı vererek ekrana çıkarıyor. Bugün 19.30'da ekrana cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu çıkıyor. İhsanoğlu, programda kesintiler olabileceğini ima etti, 30 Mart seçimlerinde bazı bölgelerde elektrik kesintileriyle ilgili Enerji Bakanı Taner Yıldız'ın 'trafolara kedi girdi' açıklamasına gönderme yaptı.

TRT'de yayının herhangi bir sebepten dolayı kesilebileceğini ima eden İhsanoğlu, '@profdrihsanoglu' hesabında attığı Twitter mesajında, "Bugün 19:30'da TRT'deyim. Kediler 15 dakikalığına trafolara koşabilir. :)" ifadelerini kullandı.

MANSUR YAVAŞ: HALKIMIZIN TARTISINA GÜVENİN

2014 Mart yerel seçimlerinde CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş İhsanoğlu'nun tweetine, "Bilmez miyim Hocam. Ben ne zaman televizyona çıksam Ankara'nın yarısında elektrik kesiliyordu. Halkımızın tartısına güvenin." yorumunu yazdı.

İhsanoğlu da Yavaş'a "Mansur Bey, emin olun Allah'tan sonra en çok güvendiğimiz halkımızın vicdanındaki o mukaddes tartı" diye cevap verdi

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ekmeleddin İhsanoğlu Mansur Yavaş Twitter Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (25)

CANIM TÜRKİYEM UYAN ARTIK:

TÜRK MİLLETİNİN ADAYI PROF. DR. EKMELEDDİN BEY TAHMİNE GÖRE YÜZDE 55 KAZANIR MİLLETE HAYIRLI OLUR İNŞALLAH,SIRADAN OKUL MEZUNLARI DA YUZDE 40 VE YÜZDE 5 FALAN ALIRLAR HERHALDE

16
10
yanıtYanıtla
Rize''lim:

Ekmel, kendini fasulyeden nimet zannetme. Degil sen ataturk bile gonullerimize sultan olmus basbakanimiza rakip olamaz. Birak kediyi kopegi. Birak laf ebeligini.

12
14
yanıtYanıtla
CANIM TÜRKİYEMtarkan@hotmail.com:

YAZINI DÜZELT BAK YAZIYORUM ATATÜRK (TÜRK OĞLU TÜRK)SENİN Kİ KİM ATATÜRK OLMASAYDI BU YAZIYI ARAPÇA YAZACAK BELKİDE .IRAK VE SÜRİYE DEKİLER GİBİ BİR YERLERE KAÇACAKTIN YA DA DA HİÇ YAZAMIYACAKTIN

yanıt0
yanıt0
Rize''limguaadrujanan@gmail.com:

?? ??????????? ????????? ?? ??????????Yukariya yazdiklarimi okuyamadin degil mi? Dedesinin mezar tasini bile okuyamayan, maneviyati gitmis, ruhsuzlasmis, sahsiyeti gitmis, elaleme ozenti edilmis zavallilarsiniz siz.

yanıt0
yanıt0
MERT:

MORUK:;TAYIP-:SENI:ILK:TURDA:EKMEK:GIBI:YIYECEK

14
8
yanıtYanıtla
unfortunate bedouın:

KEDİLERİ BİLMEM DE 11 agustosda ekmekçi sennereye koşacaksın?YOZGAT a mı?

14
6
yanıtYanıtla
ömer:

bu.bir.ayagi.cukurda.olan.dedeyi.-adayi.gösterip-.yazik.ettile

14
4
yanıtYanıtla
IGUZ:

EKMELETIN:;DEDE:GIT:EVINE

13
5
yanıtYanıtla
ADINI YAZIN KEREME,..:

KEDİLERİN TRAFOYA KOŞTUGU İLLERDE SECİMİ DİGERLERİ KAZANDI.. BUNUDAMI BİLMİYORSUN YOKSA...SEN SECİLİRSEN EN AZ ALTI AY ORTADAN KAYBOLUR KİMSE BULAMAZ SENİ NEDE DERT DİNLERSİN.

8
8
yanıtYanıtla
gazzeli:

çatı,aday.olduğu-nasılda.belli,kedilerle,aklını.bozbuş,ekmel-amca-,ama.kediler-nankördür,dikkat,et,çatılarda,fazla.gezme,tırmalarlar.seni

8
7
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title