Haberler

İhlas Vakfı 2015 Kurban Vekâlet Bedellerini Açıkladı

Hayırseverlerin bağışladığı kurban vekâletleri ile her yıl yurt içi ve yurt dışında ağırlıklı olarak Afrika ülkelerinde kurban organizasyonları düzenleyen İhlas Vakfı bu yıl için kurban vekâlet bedellerini açıkladı.

Hayırseverlerin bağışladığı kurban vekaletleri ile her yıl yurt içi ve yurt dışında ağırlıklı olarak Afrika ülkelerinde kurban organizasyonları düzenleyen İhlas Vakfı bu yıl için kurban vekalet bedellerini açıkladı.

İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Av. Mehmet Okyay yaptığı yazılı basın açıklamasında; İhlas Vakfı olarak 2015 yılı yurt içi Kurban vekalet bedelinin 650 TL. yurt dışı Kurban vekalet bedelinin 450 TL. olarak belirlendiğini söyledi.

Hayırseverlerin bağışladığı Kurban vekaletlerinin, yurtiçinde 35 şehir, yurtdışında Somali, Uganda, Etiyopya (Habeşistan), Sudan, Kenya, Mali, Moritanya, Afganistan, Bangladeş, Endonezya, Azerbaycan, Gürcistan ve Hindistan olmak üzere 13 ülkede dinimizin emrettiği şekilde kesilerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağının altını çizen Okyay, hayırseverlerin Kurban vekalet bağışlarını beklediklerinin belirtti.

Vakıf olarak yurt içinde 35 öğrenci yurdunda 3500, yurtdışında 16 öğrenci yurdunda 500, toplam 4000 öğrenciyi yurtlarda barındırdıklarını bu öğrencilerin anasına, babasına vatanı ve milletine hayırlı evlat olarak yetiştirildiğini ifade eden Okyay, kurban bağışında bulunan hayırseverlerin aynı zamanda ilim yayma sevabına da kavuşacaklarını ifade etti.

Okyay, kurban vekalet bağışında bulunacak hayırseverlerin İhlas Vakfının www.ihlasvakfi.org.tr adresine girerek online veya telefon ile (+90 212 451 49 00) vakıf merkezini arayarak kurban vekaleti verebileceklerini söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Okyay Afrika İhlas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title