Haberler

İgm'de Sporda Şiddet Gündeme Geldi

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Salih Sel, Afjet Afyonspor'un Sakaryaspor deplasmanında takım otobüsünün taşlanmasını gündeme getirerek, sporda şiddeti kınadı.

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Salih Sel, Afjet Afyon spor'un Sakarya spor deplasmanında takım otobüsünün taşlanmasını gündeme getirerek, sporda şiddeti kınadı.

İl Genel Meclisinin şubat ayı ilk toplantısı Salih Sel, başkanlığında yapıldı.

Sel, meclisi açışında yaptığı konuşmayla Afjet Afyon spor'un Sakarya spor deplasmanında, sportif direktör İbrahim Çelik'in de yaralanmasına yol açan takım otobüsünün taşlanması olayını gündeme getirdi.

Sakarya'da üzücü bir hadise yaşadıklarını, maçtan sonra dönüş yolunda takım otobüslerinin, Geyve yakınlarında kenara pusu kurmuş 4-5 kendini bilmezin taşlı saldırısına uğradığını ve sportif direktör Çelik'in başına parke taşı isabet ettiğini belirten Sel, şöyle konuştu:

"Ben Çelik'i görünce öldü zannettim. Kafası gerçekten çok kötüydü. İlk muayenede Çelik'in kafa tasında çökmenin yanı sıra kırıkların olduğunu tespit edildi ama Allah'a şükür hayati tehlikesi yok. Kendisi hemen ameliyata alındı. Durumunu yakinen takip ediyoruz. Atılan taş eğer şoför mahaline gelseydi, durum çok daha kötü olabilirdi. Ölülerimiz de olabilirdi. Biz dua ediyoruz."

Sel, olayın ardından Sakarya Emniyet teşkilatının saldırıyı gerçekleştiren failleri hemen yakaladığını, bunun kendilerini bir nebze olsun rahatlattığını ifade etti.

"Spor bu değil"

Benzer olayın önceki maçta şehirlerinde yaşandığını ve spor ile bu yaşananların bağdaşmadığını dile getiren Sel, şunları kaydetti:

"Spor bu değil, sporun sevgi ve barış olduğunu taraflarımıza sık sık hatırlatmamız gerekiyor. Bu şiddet olaylarına karşı yöneticilerin ve seyircilerin bu tip holiganları arasında barındırmaması lazım. Bu çok önemli. Maalesef, biz de önceki maçta onların takım otobüsünü Afyonkarahisar'da taşladık. Bizim birkaç kendini bilmez taraftarın yüzünden problem etki-tepkiye dönüştü. Biz o zamanda şiddet olaylarını kınadık. Şimdide en sert bir şekilde kınıyoruz. Bu açından bütün kulüp yönetimlerinin ve seyircilerin kötü niyetli insanları içinde barındırmamasını istiyoruz."

Sel, sporda her üç neticenin de olabileceğini belirterek, taraftarların yenmeyi de yenilmeyi de hazmetmeyi öğrenmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Çelik Sakaryaspor Salih Sel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title