Haberler

Tapu Yerine 'Söz' ile Ev Alan Aile İcra ile Çıkarılacak

Güncelleme:

Iğdır'da yaşayan 77 yaşındaki İrfan Aras, 40 yıl kadar önce 160 metrekare arsayı 110 liraya alan ve tapu yerine 'söz'ü yeterli bulan aile şimdi icra yolu ile çıkarılacak.

Iğdır'da Atatürk Mahallesi Aşık Veysel Caddesinden aldığı arsanın üzerine ev yaparak ailesiyle birlikte yaşayan Aras, arsanın o dönemki sahibi Musa Karadağ'ın kendisine 'söz' verdiğini bu nedenle tapuyu almaya gerek duymadığını bildirdi.

''GEÇMİŞTE BİZİM İÇİN SÖZ NAMUSTU''

Evli ve 7 çocuk babası İrfan Aras "Aldığım arsa el değiştirdi. Şimdiki sahipleri de arsayı işgal ettiğimiz içni bizi icraya verdi. Bilirkişiler 160 metre karelik evime 13 bin lira değer biçti. Geçmişte bizim için söz namustu. Keşke o zaman tapuyu alsaydım şimdi mağdur olmazdım" dedi.

Arsa sahipleri ise İrfan Aras'ın iddilarını yalanlayarak "Yıllardır arsamızı işgal ediyor. Para verip tapusunu almadığı yalan. Oraya yıllar önce gecekondu yapmış" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İrfan Aras Karadağ Iğdır Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

Atilla AlagözmobilWeb@haberler.com:

irfan Arasa sahidim ben kendimi bildim bileli o arsa ev irfan arasindir

0
0
yanıtYanıtla
ademmobilWeb@haberler.com:

Adam kalkıpta yalan soyleyecek degıl demek almiş sozu namus saymıs ondan tapuyu almaya gerek duymamıs vicdansızlıyapmayın bu dayıyı ulu ortada bırakmayın yazık

0
0
yanıtYanıtla
Kenan:

üzülme bu dayi elbet bu ettigini bulacak yeri göyü yaradan Allah var bukadar vicdansizlik olmaz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title