Haberler

Iğdır'da Polis, Öğretmen Arkadaşını Öldürdükten Sonra İntihar Etti

Güncelleme:

Iğdır'da görev yapan bir polis memuru, kira parası yüzünden tartıştığı ev arkadaşı öğretmeni öldürdükten sonra intihar etti.

Iğdır'da görev yapan polis memuru Muhammed K. (27), kira parası yüzünden tartıştığı matematik öğretmeni Can Yücel Ataman'ı öldürdükten sonra intihar etti.

KİRA PARASI YÜZÜNDEN TARTIŞMA ÇIKTI

Edinilen bilgilere göre, Iğdır'a tayini çıkan polis memuru Muhammed K., bir arkadaşı vasıtasıyla tanıştığı Mimar Sinan Ortaokulu'nda görevli matematik öğretmeni Can Yücel Ataman ile ev tuttu.

Ev arkadaşlığı yapan ikili arasında kira parası nedeniyle tartışma çıktı. İddiaya göre, Muhammed K.'nin kendisine ait kredi kartını habersiz şekilde alarak kullanmasına sinirlenen Ataman, durumu polise bildirdi.

EV ARKADAŞINI TAKİP ETTİ

Ataman, konuyla alakalı işlem başlatılması üzerine evinin kilidini değiştirdi. Birkaç gün polis memuru arkadaşlarında kalan Muhammed K. ise Ataman'ı takip ederek, Atatürk Caddesi'ndeki eve girmeyi başardı.

KURŞUN YAĞDIRDI

Burada ev arkadaşıyla tartışmaya başlayan Muhammed K., tartışmanın büyümesi üzerine beylik tabancasıyla Ataman'a ateş etmeye başladı. Ataman, başına isabet eden kurşunlar nedeniyle olay yerinde can verdi. Ev arkadaşını öldüren Muhammed K., ardından silahıyla intihar etti.

Öte yandan, İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal ve İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Çirit olay yerine gelerek konu hakkında bilgi aldılar. Savcının olay yerindeki soruşturması devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Can Yücel Iğdır Güncel Haberler

500

Yorumlar (44)

NBCmobilWeb@haberler.com:

VATAN,MİLLET,BAYRAK İÇİN... DİNİMİZ İÇİN EZAN İÇİN.... OYLAR SAĞ PARTİYE...SOLA SAKİN OY VERMEYİN..SOL NAMAZLA ,BAŞ ÖRTÜSÜYLE DALGA GEÇEN ALKOLİKLERDİR...

9
52
yanıtYanıtla
can demirMobil-ANDROID:

allah şaşırtmasın.bunun polisi hakimi doktoru yok..beşer şaşar kimse büyük konuşmasın...polis olmasa silah olmasa bıçak olur..yorumlara dikkat edin allah affetsin

47
2
yanıtYanıtla
yasin gündoğduMobil-ANDROID:

lan mal beyinli polis teskilatinin yuzde 90 ni universite mezunu sen ve senin gibi orumcek beyinlilere teskilatimin ihtiyaci yok moron.

32
16
yanıtYanıtla
muratMobil-ANDROID:

ulan yüzünüze gözünüze dursun 35000 maaş aliyorsunuz adam olduruyosunz simdi yat toprağın altında

4
36
yanıtYanıtla
Analizci:

Böyle zayıf karakterli saçma sapan adamları nasıl polis yaparlar. . . anlamıyorum Hatta böylelerinden silah taşıyan kaç adam var. . .

7
33
yanıtYanıtla
asıl olan Mobil-ANDROID:

arkadaslar bir polisin yaptigiyla herkesi niye yargiliyosunuz boyle sacma dusuncelere girmeyin polis dusmani olanlarin gazina gelipde yanlis yorumlar yapmayin emniyet teskilati diger ulkelere gore bin kat daha iyi bu kotu yorum yapanlara amerikan polisi lazim o zaman ayaklarinin altini operler bizim polislerin

33
6
yanıtYanıtla
Polis Mobil-ANDROID:

Kendini akıllı zanneden geri Zekalılar, öncelikle biraz insan olun her ikisine de Öğretmenimize de, Polisimize de allah rahmet eylesin, bana göre bu tip olaylar herkesin başına gelebilir, örneği çoktur, mesela ismi mevzu bahis değil ancak bir üniversitede profesör olan bir öğretim üyesi bir kadın için bir başka öğretim üyesi bir profesörü öldürmedi mi?, hukuk fakültesinde okuyan cani bir öğrenci Cumhuriyet Savcısını hemde odasında şehit etmedi mi?, yine bir bayan öğretmen kendi bebeğini evinde ölüme terk etmedi mi? bir avukat yıllar önce danıştay üyelerini şehit etmedi mi? bu örneklerden daha yazacak o kadar çok olay varda, fakat ben bu kadarı yeter diye düşünüyorum. Ayrıca hatırlatmak isterim Polis teşkilatında lise mezunu polis yok denecek kadar az, hemen hemen hepsi üniversite veya yüksek okul mezunudur, iki fakülte bitiren hatta doktora yapanlar bile var. Bilgilerinize. Eleştirirken biraz vicdanlı olun.

28
9
yanıtYanıtla
Mobil-ANDROID:

Polisle ilgili haber çıksa da hemen hakaret etsek diye polis düşmanları öylece bekliyorlar. hadi buyrun meydanı boş buldunuz gereksiz yorumlarınızı yapın

28
9
yanıtYanıtla
muratMobil-ANDROID:

polis sorunlu abi hiç güveniyorum ben asayiş de aynı trafik de aynı

6
28
yanıtYanıtla
Mobil-ANDROID:

MURAT *** polisin maaşını senmi veriyorsunda yüzünüze gözünüze dursun diye yorum yazıyorsun polis tabi maaş alacak babanın hayrına çalışacak hali yok ya.

21
6
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title