Haberler

Iğdır'da Gözaltılar Protesto Edildi

Iğdır’da aralarında il, ilçe ve belde belediye eş başkanlarının da bulunduğu 9 kişinin ‘canlı kalkan’ eylemine katıldıkları gerekçesiyle gözaltına alınması protesto edildi.

Iğdır'da aralarında il, ilçe ve belde belediye eş başkanlarının da bulunduğu 9 kişinin 'canlı kalkan' eylemine katıldıkları gerekçesiyle gözaltına alınması protesto edildi.

Iğdır'da sabah saatlerinde jandarma ve polislerin 'canlı kalkan' eylemine destek verdikleri gerekçesiyle Iğdır Belediyesi Eş Başkanı Şaziye Önder, Tuzluca Belediyesi Eş Başkanı Mehmet Gültekin, Hoşhaber Belde Belediyesi Eş Başkanı Ali Çam, Iğdır İl Genel Meclisi Eş Başkanı A. Kadir Özsular, DBP Iğdır eski İl Eş Başkanı Zübeyde Kaynar, Belediye Meclis Üyesi Saniye Çark, Iğdır İl Genel Meclisi Üyesi M. Sıddık Kırang ve DBP Tuzluca İlçe Saymanı Hüseyin Yiğit, İbrahim Sınay ve Temur Kavri'nin gözaltına alınmaları, yürüyüş ve basın açıklaması ile protesto edildi. Protesto için bir araya gelen partililer, DBP Iğdır il binası önünde basın açıklamasının yapılacağı seçim bürosu önüne kadar yürüdü. Yürüyüş esnasında gözaltılar alkışlarla protesto edildi.

Ardından basın açıklaması yapıldı. Eylem, olaysız bir şekilde son buldu. - IĞDIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Gültekin Hoşhaber Tuzluca Iğdır Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title