Haberler

İftar sofrasında çiçekli karşılama

Güncelleme:

Ödemiş'in güneyinde bulunan altı mahallenin oluşturduğu Mendegüme'de yaşayanlar, Hamamköy'de kurulan belediyenin iftar sofrasında buluştu.

Mendegümeliler Başkan Mahmut Badem ve eşini çiçekle karşıladı.

Ödemiş Belediyesi kent merkezinde kurulan 6 iftar çadırı dışında merkeze uzak mahallelerin ortak alanlarında iftar sofraları kuruyor. İlçenin Aydın sınırında dağlık bölgede bulunan Hamamköy, Demirdere, Çayır, Küçükören, Küre ve Güney'den oluşan Mendegüme de 1500 kişilik iftar sofrası kuruldu. Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, eşi Nevin Badem, meclis üyeleri, Ak Parti ilçe Başkanı Halil Demir, ilçe teşkilatı ve muhtarların katılımıyla gerçekleşen iftar yemeği dualarla başladı. Mahalle Muhtarı Mehmet Gelen, Başkan Mahmut Badem'e yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Mendegümeye sıklıkla ziyaret ettiğini belirten Başkan Mahmut Badem; "İlçemizin her köşesinde yaşayan insanımıza ayrım yapmadan eşit hizmet ediyoruz. Bu akşam kurulan iftar sofralarımızda yaklaşık 5500 kişi iftar yapıyor. Bizler iftar sofralarımızı hizmet alanımızın her yerine götürmeye çalışıyoruz. Kapatılan beldelerde kurulan iftar sofralarımızdan sonra merkeze uzak mahallelerin ortak alanlarında iftar sofraları kurmaya çalışıyoruz. Sizlerle iftarımızı açmak istiyoruz. Biz, her zaman sizin yanınızdayız.Sizlerin dayanışma örneği devam ettiği sürece birlikte olmaya devam edeceğiz. Üretim sezonunuz başladı. Biz, sezon başlamadan sizlere teknik olarak destek sağlamaya başladık. Sulama kanallarının yapılması, yolların düzenlenmesi, kilit parke gibi hizmetleri vermeye çalışıyoruz. Ak Partili yerel yöneticiler olarak bizlere her zaman sizlerin ayağına gelmeye devam edeceğiz" dedi.

İftar sonrası Başkan Mahmut Badem, vatandaşlarla meydanda bulunan kahvehanede sohbet etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mahmut Badem AK Parti Ödemiş Aydın Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title