Haberler

İfrit'in Diyeti-Cinnia Filmi İçin Tüyler Ürperten İddia: Oyuncuları Cin Çarptı

Güncelleme:

İfrit'in Diyeti-Cinnia filminin oyuncu, yönetmen ve yapımcı kadrosu anormal olaylar yaşayınca gösterim apar topar ertelendi.

Cinleri ve bir Mühr-ü Vekil'i anlatan korku filmi gerçek oldu. İfrit'in Diyeti-Cinnia filminin yönetmeni ve oyuncuları şok olaylar yaşayınca filmin vizyonu apar topar ertelendi. Oyuncu ve yönetmen soluğu hocada aldı.

VİZYONA GİRİŞ TARİHİ ERTELENDİ

Filmin yapımcı yönetmeni olan Özgür Özberk ile Mühr-ü Vekil'i canlandıran oyuncu Kirkor Dinçkayıkçı ile onun cin eşini oynayan Gözde Fidan galadan sonra tuhaf olaylar yaşamaya başladı. Filmde cinlerin dili olarak bilinen Kali diliyle konuşan oyuncuların yaşadıkları ürkütücü ve paranormal olaylar sebebiyle vizyona giriş tarihi ertelendi.

AKIBETİ BİLİNMİYOR

Filmin akibeti ve yeni vizyon tarihi henüz belli olmazken yönetmen ve oyuncular soluğu hayatını anlattıkları Mühr-ü Vekil H.Ş'nin yanında aldılar.


YÖNETMEN DOĞRULADI

Konuyla ilgili konuşmak üzere kendisine ulaşılan yönetmen, yaşananları doğruladı. Özberk "Bir takım sıkıntılar yaşadığımız doğru. Ancak en başından beri Mühr-ü Vekil tarafından koruma altına alındık. Endişe edecek bir durum yok. Çok yakında tekrar çıkmayı planlıyoruz'' açıklamasında bulundu.


"HİÇBİR SAHNEYİ ATMADIK"

Bu yüzden Kültür Bakanlığı tarafından bandrol alamadıkları yönündeki haberlerinse asparagas olduğunu söyleyen Özberk, filmin akıbeti hakkında da ipuçları verdi ve "Hiçbir sahneyi atmadık, hem ayin sahnesi hem de Kali dili aynen duruyor. Psikolojik olarak gerildiğimiz aşikar ancak çok yakın bir tarihte izleyicilerin karşısında olmayı planlıyoruz" dedi.



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Özgür Özberk Magazin Haberler

500

Yorumlar (24)

HADİ LENNNN:

HADİ LEN ÜÇKAĞITÇI. . . . FİLME DAHA ÇOK İZLEYİCİ ÇEKMEK İÇİN GERÇEK HAYATA DA SENARYO YAZMAYA KALKIYORSUNUZ. YOK OYUNCULAR ANORMAL ŞEYLER YAŞIYORMUŞ DA, BİRSÜRÜ HİKAYE. ARKADAŞLAR BU FİLME GİTMEYİN, PLANLARI VE DAHA ÇOK KAZANMA HIRSLARI TERS TEPSİN. ALEM SALAK BUNLAR AKILLI GUYA. TÜRKİYEDE ADAM GİBİ KORKU FİLMİ ÇEKEMİYORSUNUZ, KORKU FİLMİ DİYE ÇEKTİĞİNİZ ŞEYLER CİN FANTEZİLERİ ÜZERİNE. GÜZEL SENARYO YAZIN GÜZEL EFEKT KULLANIN FİLM İZLEYİCİYİ KENDİNE ÇEKSİN. MAGAZİN YAPARAK İZLEYİCİ DİLENMEYİN. . .

107
5
yanıtYanıtla
cici:

filme ilgi çekmek için attıkları yalandan başka bir şey değil, ne yaparsa yapsınlar gene de seyretmeyeceğim

60
3
yanıtYanıtla
yeşil:

reklam kokan hareket bunlar aptallar

38
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

AKP ZIHNIYETI SONU BOYLE OLUR

15
20
yanıtYanıtla
AZ UYANIK...:

VALLA CİN CARPMAZ AMA BU UYANIKLAR GALADA BİSEY TUTTURAMAYINCA MİLLETİ BURDAN ÇARPMAYA ÇALIŞMIŞ ANLAŞILAN. . DİKKAT EDİN DE BİR DAHA ÇARPMASINLAR . . . . .

25
3
yanıtYanıtla
.....:

reklamları izlediniz. sizide çarpacaklar akıllarınca bunlar cin olmadan:)reklamın iyisi kötüsü olmaz. bu haber olmadan önce kimse filmin ismini vs. bilmiyordu. şimdi reklamı oldu. işte bu klasik amerikan reklam endüstrisi kokuyor. . . efekt oyunculuk olarak ulaşamasakta reklamdan yana ulaşmışız demekki:)ha bu arada. . . nah giderim o filme. internetten izlerim. . .

26
2
yanıtYanıtla
olaya bak:

türk gerilim filmi zihniyeti cinden öteye geçemedi sığ zihniyetler , yeter yahu bu kadar mı hayal dünyanız aşın artık !!!!

21
2
yanıtYanıtla
musa dunya:

ejderha vampir zombiler mi çevirseydi komedi filmimi çevirecekler korku filmi cevirecekler

yanıt3
yanıt4
yiğit:

tek kelime ilme YALANNNN ulan arkadaş bunlar kendilerini ya çok akıllı sanıyor yada izleyicileri aptalll he kardaşş heee tutar belki filminiz

20
3
yanıtYanıtla
YA TUTARSA....:

CEM YILMAZ''IN OPET REKLAMINDA ''''REKAM KOKAN HAREKETLER BUNLAR'''' DEDİĞİ REPLİK AKLIMA GELDİ BİRDEN. . . . ZATEN HERKES DE AYNI KANAATTE, YORUMLARI OKUDUĞUMUZ DA. . .

18
4
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title