Haberler

İdo Yeni Yaşına Dansözlerle Girdi

Güncelleme:

Tedavi için ABD'ye giden İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo, 23.yaş gününü dansözlerle karşılıklı göbek atarak kutladı. İdo, dansözlere bol bol para takmayı da ihmal etmedi.

Tedavi için ABD'ye giden İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses 23 doğum gününü, partiyle kutladı. İdo, annesi Derya Tuna'ya babasıyla bir resminin işlendiği kolye hediye etti. Duygulanan Tuna, kolyeyi "Gururla boynumda taşıyacağım" diyerek taktı.

Geçtiğimiz haftalarda Amerika'ya ameliyat olmak için giden İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses'e annesi Derya Tuna, Etiler Tatlıses'de sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi. Her şeyden habersiz kendi doğum günü partisine gelen İdo arkadaşlarının "İyi ki doğdun İdo" seslerine çok duygulandı.

DANSÖZLERLE KARŞILIKLI GÖBET ATTI

Arkadaşları İdo'yu hediye yağmuruna tuttu. İdo'ya bir de dansöz sürprizi yapıldı. İdo dansözle karşılıklı göbek attı. Daha sonra ise gelen doğum günü pastasını İdo ve geceye katılan ünlü isimler birlikte kesti. Daha sonra İdo masaları dolaşarak şarkılarını söyledi ve bir ara Halil Sezai'yi taklit etti. Oğlunun hediye ettiği ve İbrahim Tatlıses'le resminin olduğu kolye Derya Tuna'yı duygulandırdı.

Amerika'ya ameliyat olmaya giden İbrahim Tatlıses 23 yaşına basan oğlu İdo'yu arayarak doğum gününü kutladı. Sağlık durumu iyi olan Tatlıses telefonda oğlunun yanında olamamasının üzüntüsünü yaşadığını belirtti.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri İbrahim Tatlıses Derya Tuna Magazin Haberler

500

Yorumlar (22)

;)Mobil-IOS:

Sizene adam eyleniyor, turkiye yastaymis, hadiya. Hayat dvm ediyo olay kapandi, kiskanmayin milleti.

1
25
yanıtYanıtla
bahri dMobil-ANDROID:

ne hayırlı evlat ama, gündeme getirende suç bırakın ne halleri varsa görsünler akıllı geçinen cahil herifler..

21
1
yanıtYanıtla
sincap:

işte insanlığın seviyesini bozan, ahlaksızlaştıran sanatcılar ve sanatcı yakınları it herifler, türkiye de ekmeğin fiyatını bilmeyen halkın derdini sıkıntısını bilmeyen sanatcı bunlar terbiyesizlik okadar,

21
1
yanıtYanıtla
asilMobil-ANDROID:

baban da iyi dansöz oynatırdı sonuna bak sen bi işin.

18
1
yanıtYanıtla
tacizcileri,tahri eden,bunlardir,,,,:

90 senelik cumhuriyet tarihinde, en rahat yasayanlar, , artistler ve müzisyenlerdir, , yasadigimiz taciz olaylarini körükleyen, genclerimizin ve toplumumuzun genel ahlakini bozanda bunlardir, , ama esas kabahatin büyügü: bunlarin kasetlerini alan ve bunlari seyreden ve bunlara para verip zengin eden cahillerdedir. .

16
1
yanıtYanıtla
///-_-///Mobil-ANDROID:

babası hasyanede. genc kızın biri hunharca katledildi adamda ki keyfe bak kebap. biz ögrendigimizden beri yemek bile yiyemiyoruz be. edep yoksunu

15
1
yanıtYanıtla
BAYTAR:

NE GICIK BİRİ BABASI KILIKLI

14
0
yanıtYanıtla
MaviDenizMobil-IOS:

Ne yaparsan yap ido, kiro yine kiro

14
0
yanıtYanıtla
hilal:

babası da az dansöz oynatmadı. çocuğuna ne diyelim

13
0
yanıtYanıtla
e××rimiMobil-ANDROID:

babası olum duseginde kendisi eğlence mekanında...boyle evlat olmaz olsun

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title