Haberler

İçişleri Bakanı Soylu Gazilerimiz, Milletimizin Haklı Gurur Kaynağı Olmaya Devam Etmektedir

İçişleri Bakanı Soylu Gazilerimiz, milletimizin haklı gurur kaynağı olmaya devam etmektedirİÇİŞLERİ Bakanı Sayın Süleyman Soylu, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Anıtkabir'de düzenlenen törene katıldı.

İçişleri Bakanı Soylu Gazilerimiz, milletimizin haklı gurur kaynağı olmaya devam etmektedir

İÇİŞLERİ Bakanı Sayın Süleyman Soylu, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Anıtkabir'de düzenlenen törene katıldı. Bakan Soylu, Anıtkabir Özel Defteri'ne yazdığı yazıda Geçmişte olduğu gibi bugün de 15 Temmuz darbe kalkışmasının önlenmesinde gösterdikleri üzere vatanımızın bütünlüğü, milletimizin bağımsızlığı, devletimizin bekası için canlarını vermeye hazır gazilerimiz, milletimizin haklı gurur kaynağı olmaya devam etmektedirler ifadelerini kullandı.

BAKAN SOYLU BU CENNET VATAN BİZLERE ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİN MİRASI

Anıtkabir ziyaretine katılan İçişleri Bakanı Sayın Soylu, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Ankara Garnizon Komutanı Korgeneral Mehmet Faruk Şengün, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ali Gökşin, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı Emekli Piyade Albay Mehmet Şükrü Tandoğan, Gaziler, askeri personel ve öğrencilerden oluşan heyet ile birlikte Arslanlı Yol'dan yürüyerek tören alanına geldi. Bakan Soylu'nun Atatürk'ün mozolesine çelenk koymasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Misak-ı Milli Kulesi'ne geçen Bakan Soylu, Gaziler Günü dolayısıyla Anıtkabir Özel Defteri'ne şunları yazdı Aziz Atatürk, 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle ülkesi ve milleti için şehadeti göze alan vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleri gazilerimizle birlikte huzurunuzdayız. Üzerinde yaşadığımız bu cennet vatan bizlere şehit ve gazilerimizin mirasıdır. Aziz şehit ve gazilerimiz sayesinde millet olarak tarih sahnesinde birlik ve bütünlük içinde var olmaya devam ediyoruz. Geçmişte olduğu gibi bugün de 15 Temmuz darbe kalkışmasının önlenmesinde gösterdikleri üzere vatanımızın bütünlüğü, milletimizin bağımsızlığı, devletimizin bekası için canlarını vermeye hazır gazilerimiz, milletimizin haklı gurur kaynağı olmaya devam etmektedirler. Şehitlerimizin kanları ve gazilerimizin fedakarlıkları ile kurduğun Türkiye Cumhuriyeti'ni yükseltip, ülkemizi geleceğe güven içinde taşıma azmindeyiz. Ruhun şad olsun

SOYLU'DAN ÖĞRENCİLERE BAŞARI DİLEĞİ

Bakan Soylu, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladıktan sonra Anıtkabir'in bahçesindeki öğrencilerle bir araya gelerek yeni eğitim öğretim döneminde başarılar diledi. Anıtkabir'deki törenden sonra Ulus-Atatürk Anıtı'nda çelenk koyma töreni yapıldı. Ulus-Atatürk Anıtı'nda çelenk koyma töreninden sonra Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Şükrü Tandoğan ve beraberindeki heyet, Ankara Valisi Kılıçlar'ı makamında ziyaret etti. Gazileri kabulünde, milletin bağımsızlığı ile kutsal değerleri uğruna, hiçbir fedakarlıktan kaçınmamış gazilerin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Kılıçlar, Millet olma bilincini bizlere aşılayan şehit ve gazilerimizin aziz hatırası, bizlerin ruhunda ebediyen canlı kalacaktır. Şehitlerimizi rahmetle anarken siz gazilerimizi de daima minnet ve şükranla yad ediyoruz. Şanlı tarihimizden aldığımız manevi güç sayesinde, bizler ülkemizin bağımsızlığını, milli birlik ve beraberliğini 15 Temmuzda olduğu gibi hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan koruduk. Bizden sonraki nesiller de her koşulda bu aziz vatanı koruyacaktır. Bu vesileyle bu anlamlı gündeki ziyaretinizin için teşekkür ediyor, bütün gazilerimize sağlıklı, uzun ömürler diliyorum ifadelerini kullandı. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Tandoğan ve beraberindeki heyette yer alan gaziler de Vali Kılıçlar'a görevi boyunca gösterdiği yakın ilgi ve hassasiyetinden dolayı teşekkür ettiler. Ziyaret sonrasında Vali Kılıçlar ile gaziler ziyaretin anısına toplu fotoğraf çektirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Kılıçlar Süleyman Soylu Anıtkabir Eylül Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
title