Haberler

Icf Tam Akredite Flow Uluslararası Koçluk Okulu Yeni Programı 20 Haziran'da Başlıyor

Tüm Dünyada büyük olay yaratmış Flow modeline dayanan, kanada çıkışlı Uluslararası Flow Koçluk Okulu'nun yeni programi 20 Haziran'da açılıyor.

Tüm Dünyada büyük olay yaratmış Flow modeline dayanan,

kanada çıkışlı Uluslararası Flow Koçluk Okulu'nun yeni programi 20 Haziran'da açılıyor.

Flow ACTP Profesyonel Koçluk Sertifikasyonu

FLOW Coaching International Koçluk Modeli, performansı akışkanlaştırmak üzere kişinin potansiyelini ortaya çıkartır ve geliştirir. FLOW Koçluk Modeli, iş yaşamında ve kişisel yaşamda pozitif değişimi fasilite etmek ve tasarlamak amaçlı farkındalık, algı, anlayış, motivasyon ve becerilerin gelişimini sağlar.

FLOW Sertifikalı koç olarak, koçluğun teorisi, bilimi ve pratiğinde uzmanlaşıp, özel yaşamınızda ve kurumsal yaşamda etkin ve sürdürülebilir koçluk yapabileceksiniz. Uluslar arası Koçluk Federasyonu adına Türkçe sınav yapabilmek dahil olmak üzere, tam yetkilendirilen FLOW Koçluk Okulu'nun sertifika programları uluslar arası Profesyonel Koçluk deneyimine sahip eğitimci ve mentor kalitesi garantisi ile, koçlukta başarılı ve verimli olabilmeniz için ihtiyacınız olan özgüveni size kazandırır.

Flow Coaching International Koçluk Modeli;

• Anlamlı ve akışa kapı aralayan bir hayat kurgusu,

• Etkin ve verimlilik amaçlı hedefler tasarımı,

• Bu hedeflere koşacak sürdürülebilir içsel ve dışsal heves enerjisi,

• Mevcut gerçeklik ve koşulların bütünsel analizi,

• Problemlerin çözümü için yaratıcı kapasitenin geliştirilmesi,

• Bakış açısı ve algının alternatifli düşünülmesi,

• İş yaşamında ve özel hayatta etkin ilişki yönetimi,

• İş yaşamında akışı sağlayacak performans yönetimi,

• Verimli bir eylem planı,

• Başarılı sonuçlar,

• Kendini ve varlığını etkİn bir şekilde ifade edebilmeyi,

• Kişisel etkiyi güçlendirmeyi,

• Hayat zengindir felsefesine geçişi…

Elde etmek üzere katılımcıyı donatır, geliştirir ve mezun eder.

Flow Coaching International Koçluk Modeli'ni oluşturan 5 Modülün içeriği ise şöyle:

• M1 Farkındalık Modülü: Koçluğun temellerine giriş; vizyon, kişisel farkındalık ve koç duruşunun yanı sıra, temel koçluk yetkinliklerinin kazandırılmasını hedeflemekte ve katılımcıyı bu yönde desteklemektedir.

• M2 Motivasyon Modülü: Motivasyon hakkında derin bir kavrayış ve bilinç geliştirmeye odaklanan bu modülde, katılımcının kendisini ve başkalarını nasıl motive edebileceği konusunda yoğunlaşılıyor.

• M3 Yaratıcı Planlama Modülü: Koç artık daha ileri seviyede koçluğa adım atar ve programın bitiminde, pozitif değişimi desteklerken kendi yaratıcı potansiyelinden yola çıkarak başkalarının yaratıcı algı, düşünce ve becerilerini nasıl aktive edeceğinin yüksek farkındalığını edinmiştir.

• M4 Başarı Modülü: Katılımcılar vadeli hedeflerde kişiyi başarılı bir sona yönlendirecek yaklaşım ve metodolojilerin yanı sıra, FLOW modelinde de derinleşirler.

• M5 Sürdürülebilirlik Modülü: Sürdürülebilirlik üzerine yoğunlaşırken, koçluğa giden yolda çağımızın gerçek anlamda insanları zorlayan iki konusu: 'Odaklanmak ve Dayanıklılık' problemlerinin üzerine gidiliyor.

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Basın Bültenleri Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title