Haberler

İbrahim Yattara, Bordo-mavili Taraftarları Özledi

Trabzonspor'un Gineli Futbolcusu İbrahim Yattara, Bordo-mavili Taraftarları Çok Özlediklerini Belirterek Galatasaray Maçında Bu Özlemi Giderecekleri İçin Çok Mutlu Olduklarını Söyledi.

Trabzonspor'un Gineli futbolcusu İbrahim Yattara, Bordo-mavili taraftarları çok özlediklerini belirterek Galatasaray maçında bu özlemi giderecekleri için çok mutlu olduklarını söyledi.

Trabzon'da bir sinemanın açılışına takım arkadaşları Tolga, Tayfun, Ferhat, Serkan ve Ufuk ile birlikte katılan İbrahim Yattara, açılış töreninde yoğun ilgiyle karşılaştı.Trabzon Valisi Nuri Okutan ve Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'nun da katıldığı açılışta, Yattara Türkçe konuştu. Sözlerine, 'Selamunaleyküm' diye başlayan Yattara, Trabzon'u ve Trabzonspor'u çok sevdiğini belirterek, "Burada olmaktan çok mutluyum. Burada beni çok seviyorlar, ben de sizleri seviyorum. Önümüzde çok zorlu bir

Galatasaray maçı var. Bu maç öncesi 5 maçlık seyircisiz oynama cezamızı tamamladık. Taraftarımızla buluşacağımız için çok mutluyuz. Galatasaray ile oynayacağımız sizin desteğinize ihtiyacımız var" dedi.

Yattara, maça çok iyi hazırlandıklarını ve seyircinin de desteğiyle sahadan galibiyetle ayrılacaklarını ifade etti.

(GÖK-MU-ERS-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title