Haberler

İbrahim Üzülmez, Basına Konuşmama Kararı Aldı

Güncelleme:

Gençlerbirliği'nin başına geçtikten sonra 4'te 4 yapan İbrahim Üzülmez, "Takım istediğim düzeye gelinceye kadar basına açıklama yapmayacağım" dedi.

Başkent temsilcisi Gençlerbirliği 'nde göreve başladıktan itibaren maç sonu basın toplantıları dışında basına herhangi bir açıklamada bulunmayan teknik direktör İbrahim Üzülmez'in, "Takımın ahengini bozmamak için istediğim sıralamaya gelinceye kadar açıklama yapmayacağım" dediği öğrenildi.

TEK EKSİK SUKULASON

Hazırlıklarına İlhan Cavcav tesislerinde devam eden Gençlerbirliği'nde hedef Beşiktaş karşısında galibiyet. Son 4 lig maçını kazanan Başkent ekibinde sakat futbolcu bulunmuyor. Beşiktaş karşısında tek eksik ise sarı kart cezalısı Sukulason.

SON 9 KARŞLAŞMADA 7 GALİBİYET, BİR BERABERLİK VE BİR MAĞLUBİYET ALDI

PTT 1. Lig ekiplerinden Elazığspor ile çıktığı 5 karşılaşmadan 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle ayrılan İbrahim Üzülmez, ilk Süper Lig kariyerinde 4'te 4 yaptı. Göreve geldiği ilk karşılaşmada deplasmanda Rizespor'u 3­2, sahasında Antalyaspor'u 1­0, Deplasmanda Kasımpaşa'yı 1­0 ve son hafta sahasında ise Bursaspor'u ise 2­0 yenmişti.

BEŞİKTAŞ DEPLASMANINA ÇIKACAK

Süper Lig'in 22. haftasında Üzülmez, yıllarca futbol oynadığı ve kaptanlığını yaptığı şampiyonluk adayı Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

İbrahim Üzülmez Gençlerbirliği Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (7)

CHP,Li:

besiktasi yenersen, , senin dürüstlügüne inanirim deli ibo.

9
12
yanıtYanıtla
mt:

bu sene beşiktaşı yenersen senden adisi yok ibocan bu ülkede bu işler böle yürür zaten 4 de 4 yapmıssın yeter sana

5
6
yanıtYanıtla
BABAKARTAL77:

Her nedense hep Beşiktaş maçlarında Beşiktaş''dan ayrılan futbolculardan Beşiktaş''a torpil geçileceği düşünülüyor da, diğer renklilerin maçlarında bu hususlar hiç bu kadar dillendirilmiyor. Kimse merak etmesin ben şu ana kadar hiç rastlamadım Beşiktaş''dan ayrılıp ta takım çalıştıran eski Beşiktaşlıların başında bulundukları takımlarla yapılan maçların kolay geçtiğini. . . Beşiktaş zorda olsa kazanacak inşallah 1-0 olsun bizim olsun. . . .

3
2
yanıtYanıtla
Bjk şampiyon:

Tek takmız türkiyede hakemlerin yardım etmeden maç kazanan alın teri dökerek aldığı paranın hakkını vererek lütfen kimse çamur atmasın rakip kim olursa farketmez kimseden torpil istemiyoruz hakkımızı yemesinler yeter

2
1
yanıtYanıtla
tasci:

besiktasa celme taksinda gørun ATIN INTIKAMI anladiniz siz onu

2
0
yanıtYanıtla
realite:

demekki yatacak niye 8jk maçı sonrası konuşmamam kararı almış ki. . bu kadarda belli etme be deli ibo biz seni biliyoruz bursa maçında rüştü ile beraber özel gayretlerini. . . .

0
1
yanıtYanıtla
cafer:

bu herif çok stratejik ve taktiksel birisi. . bjk de top oynarkenki kazmalıklarına bakmayın bunun. . gün gelecek büyük takımları yönetecek bu adam. . hatta milli takımı bile yönetecek. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title