Haberler

İbrahim Tatlıses: Sağlığım Yüzünden Boşandık

Güncelleme:

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, magazin dünyasına bomba gibi düşen boşanma sonrası ilk kez konuştu.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, iki yıl önce evlendiği Ayşegül Yıldız'dan Küçükçekmece 3. Aile Mahkemesi'nde görülen tek duruşmayla boşandı.

DURUŞMANIN YAPILDIĞI KATA KİMSE ALINMADI

Dava bugün Küçükçekmece 3. Aile Ceza Mahkemesi'nde sessiz sedasız bir şekilde gerçekleşti. İbrahim Tatlıses ve Ayşegül Yıldız duruşma salonundaydı. Küçükçekmece Adliyesi'ne gelen çiftin duruşması yaklaşık 15 dakika sürdü.

Gizlilik kararı nedeniyle duruşmanın yapıldığı 1. kata hiç kimse alınmadı. "Şiddetli geçimsizlik" gerekçe gösterilerek anlaşmalı olarak yapılan boşanma kararının ardından çift, ayrı ayrı adliyeden ayrıldı. Tatlıses, koruma ordusuyla geldiği adliyenin garajından ayrıldı. Yıldız ise başka bir kapıdan çıktı.

Herkes, bu beklenmedik ayrılığın nedenini merak ederken ilk açıklama İbrahim Tatlıses'ten geldi. Tatlıses, Twitter sayfasından boşanmayla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"AYŞEGÜL HANIM ELİF'İMİN ANASIDIR"

"Sevgili dostlarım ricamdır. Bu konuda kimse bana bir şey sormasın. Sağlığımla alakalı aldığımız bir karardır. Saygı duyulmasını istiyorum. Ayşegül Hanım, Elif'imin anasıdır. Benim de kıymetlimdir. Onun yıpranmasını istemem. Camiadan da isteğimdir."

"OĞLUM OLURSA ADINI BARIŞ KOYACAĞIM" DEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır'da Şivan Perver ile düet yapan İbrahim Tatlıses, "Şöhrete de doyduk, şana da. Tek ihtiyacımız var o da barıştır. Bütün dünya beni dinlesin ki bir oğlum olursa ki olacak, öyle tahmin ediyorum, adını 'Barış' koyacağım." demişti.

Tatlıses'in bu açıklamasından kısa bir süre sonra boşanması, büyük şaşkınlık yarattı.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

İbrahim Tatlıses Ayşegül Yıldız Küçükçekmece Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title