Haberler

İbrahim Tatlıses Hastaneden Enfeksiyon Kaptı

Güncelleme:

ABD'de geçirdiği kritik beyin ameliyatı sonrası hastaneden enfeksiyon kapan İbrahim Tatlıses'in karnı şişti.

ABD'de riskli bir ameliyat geçiren ve hayati tehlikesi bulunan İbrahim Tatlıses'le ilgili her gün yeni bilgiler geliyor. Uyandırılan sanatçı, yoğun bakım ünitesinden çıkarıldı ve normal odaya alındı. Ancak Tatlıses operasyon sonrası hastane mikrobu kaptı. Bu nedenle de karnı şişti.

İşte Tatlıses'in ameliyatı sonrası tüm gelişmeler:

* Sanatçı uyandırıldı ve makineye bağlı olmaksızın nefes alıp vermeye başladı.

KAFASINDAN 10 MM'LİK KEMİK ÇIKARILDI

* Yapılan ameliyatla Tatlıses'in kafasından 10 mm'lik kemik çıkarıldı.

OPERASYONDAN SONRA MİKROP KAPTI

* Tatlıses operasyondan sonra hastane mikrobu kaptı. Bu nedenle karnı şişti.

* Önceki gün hastane odasında babasının yanına giden İdo Tatlıses "Baba beni duyuyorsan sağ ayağını oynat" dedi. İmparator çağrıya karşılık verdi ve ayağını oynattı.

AYŞEGÜL YILDIZ DA YANINDA

* Ayrıldığı eşi ve kızı Elif Ada'nın annesi Ayşegül Yıldız, Tatlıses'in İbo Show programında söylediği en sevdiği şarkıların kayıtlarını sanatçıya dinletiyor.

DERYA TUNA TATLISES'İN YANINA GİDİYOR

* Oğlu İdo'nun annesi Derya Tuna, Tatlıses'e rehabilitasyon sürecinde destek olmak için Miami'de ev tutacak. Tuna'nın ev arayışları sürüyor.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

İbrahim Tatlıses Ayşegül Yıldız Derya Tuna Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (111)

urfalı:

seni sevmiyen gebersın kırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrral

5
33
yanıtYanıtla
ADANALImobilWeb@haberler.com:

İBO HARAM ÇOK YEDİĞİ İÇİN KARNI ŞİŞMİŞ.

19
12
yanıtYanıtla
FiratMobil-IOS:

Tüm bu olanlar, doymak bilmeyen gözünden oldu.. İnsaatlarda calistin cok sefalet cektin, sonra sans yuzune guldu meshur oldun kazandin ama doymadin. Para seni bambaska yapti. Kadinlari topugundan vurdurdun, milyonlarca insanin karsisinda insanlara hakaretler ettin,bilmem kactane kadin aldin, insaat firmalari cig kofteciler lokantalar actin. Ama gozun yine doymadi. Simdi dustugun bu hal, nerden geldigini unutup donustugun vaziyetin sonucudur. Yinede Allah sifa versin..

25
4
yanıtYanıtla
azanın sonu:

''KuLa beLa geLmez, HAK yazmayınca… HAK beLa yazmaz, kuL azmayınca… HAK kuLundan intikamı, kuL iLe aLır…ilim irfan bilmeyen bunu kuL etti sanır…''

23
1
yanıtYanıtla
İSS:

elbetteki kimse günahsız değil ama bildiğimiz ibo çok kişinin canını yaktı. .

21
3
yanıtYanıtla
türk:

her kimki ne icin calisir karsiligini alir urfada korumalarina esnafdan birine vurun su iti diyeni allah hakkini verdi

19
4
yanıtYanıtla
taziye yeri neresi:

toprağı bol olsun

5
18
yanıtYanıtla
ramimobilWeb@haberler.com:

Beter olsu .

5
14
yanıtYanıtla
Seda KaşmobilWeb@haberler.com:

Sesi her şeye yeter

6
12
yanıtYanıtla
yasemin denizmobilWeb@haberler.com:

Ne olursa olsun unutmayalim...masum degiliZ hic birimiz

11
5
yanıtYanıtla
Tüm 111 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title