Haberler

İbrahim Tatlıses'i Yakın Zamanda Çok Kritik Beyin Ameliytaı Bekliyor

Güncelleme:

Bu ayın ortasında yapılacak beyin ameliyatından önce fizyoterapiye başlayan Tatlıses'in tetkiklerini Florida'nın en tanınmış profesörlerinden Dr. Seza Güleç yapıyor.

Miami'ye gider gitmez bu ay ortasında yapılacak kritik beyin ameliyatından önce fizyoterapiye başlayan İbrahim Tatlıses'in tetkiklerini Florida'nın en tanınmış profesörlerinden Dr Seza Güleç yapıyor. Ankara Tıp Fakültesi mezunu Seza Güleç, New Orleans'da Kousiana Devlet Ünivesitesi'nde Nükleer Tıp ve Nükleer Onkoloji masterı yaptıktan sonra North Miami Beach'de Nükleer TıpRadyoloji ve Biokimya Mühendislikte cerrah profesör olarak büyük ün yaptı. İbrahim Tatlıses'in tedavisiyle ilgili olarak üç profesörün birlikte alacağı karara göre hareket edileceği öğrenildi. İbrahim Tatlıses'i Miami'de uzun bir tedavi bekliyor.

AMELİYAT 16 ŞUBAT'TA PLANLANIYOR

İbrahim Tatlıses Miami'ye geleli 3 gün olmasına rağmen uzun süre tedavi ABD'de kalacağını hesaplayarak kendisine lüks bir jip ile Miami zenginlerinin yaşadığı Miami Beach'te bir ev satın aldı. Dünyaca ünlü Merinos halılarının sahibi Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu'nun ABD Merinos temsilcisi ile birlikte ünlü sanatçının Miami'de doktor, uçak ve otel masraflarını karşıladıkları öğrenildi.

Eski dostluklarından dolayı İbrahim Tatlıses'e vefa borcunu ödemek için Türkiye'den Miami'ye gittiğini söyleyen İbrahim Erdemoğlu, İbrahim Tatlıses'i muayene eden ABD'li doktoru birlikte ziyaret ettikten sonra İbrahim Tatlıses, Türk halkından dualarını esirgememelerini bekliyor. Çok ciddi bir beyin ameliyatı geçirecek. Sadece duaya ihtiyacı olduğunu söyledi diye konuştu.

DHA, University of Miami'nin bağlı olduğu Miller School of Medicine kaynaklarına göre İbrahim Tatlıses'e operasyonun 16 Şubat'ta yapılması planlanıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Tatlıses Florida Miami Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (14)

enkartsMobil-ANDROID:

gebersede kurtulsak

11
15
yanıtYanıtla
urfaliMobil-ANDROID:

dualarimiz seninle güzel insan

7
13
yanıtYanıtla
ADAMMobil-ANDROID:

yeter ya baska haber yok mu? memleketin sorunu ibrahim tatlises mi? bir haftadir hergun ibo haberi!kac para verdi size bunun icin?

11
4
yanıtYanıtla
SANCAK BEYİ:

eskiden : iman gücü herşeye yeter şimdi ise paranın gücü herşeye yeter

1
14
yanıtYanıtla
Beyin cerrahı:

Paranın satın alamayacağı şeyler vardır. Ameliyat falan hikaye, o kol bir daha çalışmaz. Yaşadığına dua etsin.

8
2
yanıtYanıtla
SANCAK BEYİ:

feytullah gülen beddua etsin buna

1
8
yanıtYanıtla
SANCAK BEYİ:

arkadaşlar fotorafta gördünüz paranın gücü gerisi hikaye

8
1
yanıtYanıtla
gelin buraya,ey millet,,,:

Bu ibo, nun türk gencliginin ahlakina yaptigi zararlariin, sayisini sadece ALLAH bilir, , bu sebeble, ben bir karar aldim, , ibo ölünce ona rahmet okumayacagim, ve dua etmiyecegim, üstelik protesto edecegim. .

7
2
yanıtYanıtla
bülent:

hıyarda, beyin var mı ki? ameliyat etsinler.

2
6
yanıtYanıtla
ÎNANÇ SAMIMIYETTÎR:

NEDÎR BU BAZI YORUMCULARDA ÎNSANÎ DAVRANISTAN UZAK BÎR SEKÎLDE ÎBRAHÎM TALISES DÜSMANLIGI ? YÜCE ÏSLAM DÎNÎ HOSGÔRÛYÛ VE TEVAZUYU, GÜZEL TEMENNÎLERÎ TAVSÎYE EDER. HELEKÎ HASTA OLAN BÎR ÎNSANA. BU ÎNSANLARIN HATALALARI VE GÜNAHLARINIDA BÎZ YARGILAYACAK DEGÎLÎZKÎ

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title