Haberler

İbrahim Tatlıses Dilan Çıtak'la Fotoğrafını Paylaştı

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde "Dilan benim kızımdır" diyerek Dilan Çıtak'ın babası olduğunu kabul eden İbrahim Tatlıses, dün de kızıyla fotoğrafını paylaşarak takipçilerinin kandilini kutladı.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından oğlu İdo Tatlıses ve kızı Dilan Çıtak ile çektirdiği fotoğrafı paylaştı.

"İŞTE HER ŞEY BU GERÇEKTE SAKLI"

Tatlıses Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafına şu mesajı ekledi: "4 Gündür yapmadığınız yorum, demediğiniz söz kalmadı. İşte her şey bu gerçekte saklı. İbo-İdo-Dilo.Ben neden mi bu kadar zaman bekledim? Çünkü herşeyin bir zamanı vardı ve doğru zaman bugünmüş.. Sizleri seviyoruz.. Hep birlikte kandilinizi birkez daha kutluyoruz."

"DİLAN BENİM KIZIM" DEMİŞTİ

Birkaç yıl önce bir televizyon programında vokal yaparken İbrahim Tatlıses'in kızı olduğu ortaya çıkan Dilan Çıtak ile babası arasındaki buzlar yıllar sonra eridi. Geçtiğimiz günlerde "Dilan benim kızım" açıklamasını yapan İbrahim Tatlıses, bugün de kızı Dilan ve oğlu İdo ile birlikte fotoğrafını Instagram adresinden yayınladı.

"İNKAR EDEN BİZDEN SAYILMAZ"

Geçtiğimiz günlerde yine Instagram adresinde "Ahmed Salim, Gülşen, Gülden, Melek, Dilan, İdo ve Elif Ada'nın babasıyım. Ötesi var mı? Aslını inkar eden bizden sayılmaz. Bugüne kadar yazdınız çizdiniz, işte hayatımın özeti budur" mesajını yazarak kızı Dilan'ı kabullendiğini belirten Tatlıses, bu kez İdo'nun da olduğu bir üçlü fotoğrafı takipçileriyle paylaştı.

İşte Tatlıses'in o paylaşımı;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Tatlıses Instagram Çıtak Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500

Yorumlar (5)

.........:

ÖLECEĞİNİ HİSSETMİŞ HERHALDE. . YOKSA YILLARDIR KABUL ETMEDİĞİ KIZI İÇİN NİYE ŞİMDİ BENİM KIZIM DESİN. . .

31
2
yanıtYanıtla
Vatansever İzmirli:

Ne zaman kurtulacaz bu kekolardan

12
14
yanıtYanıtla
ErtanMobil-IOS:

Çok karaktersiz, 5 para etmez biri

16
4
yanıtYanıtla
zangoç imam:

Kızım lafını sen haketmiyorsun. Ayıp etme bari.

8
4
yanıtYanıtla
urfalı Türkmen:

et tırnaktan ayrılmazmış. geç te olsa evlatlarını bağrına basması örnek olsun. keşke bu kadar geç kalmasa idi.

7
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title