Haberler

    İbrahim Hacıosmanoğlu: "Hayallerimiz Gerçek Olacak"

    Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu, Halilhodzic'e net konuştu.

    “Senin elini rahatlatacaksa istifa ederim” diyen Boşnak hocaya başkanın yanıtı net oldu: Seninle hedeflerimiz ortak. Bu kadar çabuk pes edecek değiliz. Çok hoca adayı yazarlar, dedikodulara inanma. Sıkıntılarını benimle biriktirmeden paylaş. Hayalimizi birlikte gerçeğe dönüştüreceğiz

    Trabzonspor’da beklenen görüşme gerçekleşti, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile teknik direktör Vahid Halilhodzic gündemi değerlendirdi... Doğal olarak kamuoyuna da yansıyan ayrılık haberleri görüşmenin temelini oluşturdu. Kardemir Karabük yenilgisi sonrasında ‘istifa’ sinyalleri veren Boşnak hocanın Hacıosmanoğlu’na, “Eğer senin elini rahatlatacaksa bırakırım. Ne kadar emek harcadığını, hayallerini biliyorum. Benden dolayı üzerine çok geliyorlar” mesajını verdiği ve başkanın net ifadelerle konuşmayı sonlandırdığı öğrenildi. “Şimdi bu konuşmaların değil, toparlanmanın, geleceğe daha güçlü bakmanın zamanı” diyen Bordo-Mavililer’in patronu özetle hocasına şu cümleleri kurdu:

    ‘Fırsatçılar olacaktır’


    “Seninle yeni tanışmıyoruz. Uzun zamandır konuştuğumuz, ortak hedeflerimiz var. Trabzonspor camiasının hayalleri var. Yeni bir takımız. Evet, kötü başladık ama bu kadar çabuk pes edecek değiliz. Hayallere, hedeflere hep birlikte ulaşacağız. Senden küskün durmanı, bu tip karamsar tablolar vermeni istemiyorum. Şimdi bu durumu fırsat bilenler birçok hoca adayı yazar, anlaştığımızı bile söyler. Bunlara sakın inanma. Benden duymadığın her şeyi sorgula. Sıkıntılarını biriktirmeden benimle paylaşmanı istiyorum. Durmayacağız, ilk günden daha da kararlı yürüyeceğiz. Ben sana güveniyorum, inanıyorum. Birkaç iyi sonuç bizi kendimize getirecektir.

    ‘Bize şantaj yaptılar’


    Vahid Halilhodzic önceki akşam Lig TV’de katıldığı programda çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte tecrübeli çalıştırıcının öne çıkan sözleri:

    -Göndermek istediğimiz oyuncular bize alçakça şantaj yaptı.

    -Başarı çalışarak gelir. Ben bunu kendi kalitem olarak özetleyebilirim. Mesleğime aşığım. Mağlubiyetten nefret ediyorum. Maç kaybettiğim zaman hasta oluyorum.

    -Baskıyı severim. Baskının olmasını severim. Sabahtan akşama kadar başarı için çalışırım.

    -Ben arkadaşıma (İbrahim Hacıosmanoğlu) 8 sene önce söz verdim. Trabzonspor hastası bir insan. Onun için, takımın kazanmasını çok istiyorum. O da zor anlar yaşıyor. Ben de zor anlar yaşıyorum. Sayın başkana yardım etmek için buradayım.

    -Transferlerin hepsine etkim oldu diyemeyeceğim ama özellikle Belkalem ve Medjani bedelsiz geldiler.

    -Malouda hem sportif hem de insani anlamda hayal kırıklığı. Kulübe ve başkanımıza çok zarar verdi.

    -Bir hafta boyunca yoğun bir şekilde çalışmışken hatalı bir hakem kararı sizin elinizden galibiyeti çalıp götürüyor.

    Sıradaki görüşme takımla


    Vahid Halilhodzic ile bir araya gelen İbrahim Hacıosmanoğlu’nun şimdiki adresi futbolcular olacak. Başkan, oyuncularla da bir toplantı düzenleyecek. Hacıosmanoğlu normalde hocanın işlerine karışmayı sevmese de yaşanan son gelişmelerin ardından duruma el koyma kararı aldı ve Halilhodzic’le de bunu paylaştı. Başkanın, maçlarda yeteri kadar mücadele etmedikleri gerekçesiyle futbolculara kızgın olduğu ve uyarıda bulunacağı öğrenildi. Başkan, takımın kötü gidişinde Halilhodzic’den çok oyuncuların payı olduğu görüşünde. Takımla görüşmenin önümüzdeki günlerde olacağı öğrenildi.

    Kaynak: Fanatik

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Trabzonspor Karabük Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title