Haberler

İbrahim Çelikkol'un Sinem'den Ayrıldıktan Sonra Hayatı Alt Üst Oldu

Güncelleme:

Önce sevgilisi Sinem Kobal'dan, ardından başrol oynadığı dizisinden ayrılan İbrahim Çelikkol, son olarak Türkiye'den de ayrıldı.

Önce sevgilisi Sinem Kobal'dan, ardından başrol oynadığı dizisinden ayrılan İbrahim Çelikkol, Türkiye'den de ayrıldı.

EVLİLİK KONUSUNDA ANLAŞAMADIKLARI İÇİN AYRILMIŞLAR

Çelikkol, dinlenip kafasını dağıtmak için arkadaşı Savaş Sırıkçı ile birlikte dün sabah Los Angeles'a gitti. Yakışıklı oyuncu ve Sinem Kobal'ın, evlilik konusunda anlaşamadığı için ayrıldığı söylenmişti.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

İbrahim Çelikkol Sinem Kobal Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (16)

arsız bela Mobil-ANDROID:

sen arda gibi adamım kıymetini bilmemişsin

12
10
yanıtYanıtla
SEDA.E:

Bene kadinin esmeri kumrali guzel bu ne bembeyaz ten emine erogan gibi yuz kirec gibi beyaz ben erkeosaydm esmer oyu uzun saclar bunlum yada duz saclr nce burun 160 ile 165 boylu ve kibar birbayanla evlenirdim erkeler cin hsil ve iste onemli deyil ara bunun icin birakti zaten buozellikler sinemde yok Yorumunuzu Yazın

1
19
yanıtYanıtla
TAYLAN KSK 35BUÇUK:

ERKEKLİK ÖLMÜŞ. ULAN BAŞKASININ ARTIĞINA AŞIKMI OLUNUR ?

4
11
yanıtYanıtla
emreciksin:

bu ne abi bu kadında herkesi ülkeden soguttu

13
1
yanıtYanıtla
ahmet:

erdoğanın gelinine laf etmeyin arda ile sinemin sözlerini o yapmıştı.

5
9
yanıtYanıtla
TriskamobilWeb@haberler.com:

Bu da adamin diye ortalar da geziyor ne bos beles adamlar var bu dunya da oksijen kaybi

7
4
yanıtYanıtla
serkan:

ardanın ılıgını kemıgını kuruttu sınem adam sakatlıktan kurtulamıyordu sımdı ıbrahımı yedı bıtırdı.

6
4
yanıtYanıtla
Muzaffer:

Parayı bulan adamın, sırasıyla yapacağı şeyleri yapmış. Garip olan ne.

7
2
yanıtYanıtla
MutaffMobil-IOS:

Bu kadında yedi kocalı hürmüze döndü bakın daha kimleri eskitir :p

7
1
yanıtYanıtla
boldy traıtor:

sinam neden BEDUA ETTİN BU YAKIŞIKLIYA. YAZIK OLDU. HEM SANA HEM ONA.

2
6
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title