Haberler

İbnül Arabi'den Ertuğrul'un İsyanını Bastıran Öğüt

Güncelleme:

Anlattığı kıssadan hisselerle 'Diriliş Ertuğrul' dizisine damga vuran İbnül Arabi, dün akşam anlattıklarıyla yine kulakların pasını sildi.

TRT'nin beğeniyle izlenen dönem dizilerinden Diriliş Ertuğrul'un dün akşam yayınlanan bölümüne İbnül Arabi'nin yaşadığı zorluklara isyan eden Ertuğrul'a verdiği öğüt damga vurdu.

Kaynak: Haberler.Com / Komik - İlginç

Diriliş Ertuğrul Komik - İlginç Haberler

500

Yorumlar (22)

halktan birimobilWeb@haberler.com:

Trt izliyen varmi hala

5
79
yanıtYanıtla
Recep TELPE Mobil-ANDROID:

Trt hic izlenmedigi kadar izleniyor artik.Dirilis Ertugrul'da reyting rekorunun sahibi.Memleketin ozledigi dini ve milli duygulara hitab ediyor.Emegi gecenlere sonsuz tesekkurler.Uyuyanlara duyurulur.Saygilar.

69
1
yanıtYanıtla
recep balMobil-ANDROID:

trt teşekür ederiz

59
3
yanıtYanıtla
ECDADmobilWeb@haberler.com:

Osmanlı Türk değildi Türkleri saraya sokmazdı diyen tarih özürlüler, bu aziz millet mason ve ingilizlerle vatanı nasıl ele geçirdiğinizi, çağdaş olacağız diye milletin dinini, dilini,edebini ve ahlâkını yok ettiğinizi ve etmeye çalıştığınızı kısaca 100 yıllık yalanlarınızı artık biliyor...

46
8
yanıtYanıtla
seyitMobil-ANDROID:

Tam Türk kültürüne yakışır..hem tarimizi ögremiyoruz ve gelmiş geçmiş filmlere bin basar aile ile seyiretmesi cok güzel.sagolun varolun yönetmenler Allah sizden raziolsun.

41
2
yanıtYanıtla
göktürk Mobil-ANDROID:

trt yıllardır olduğu gibi hala bir numara dizi yapıyor

37
5
yanıtYanıtla
artık mhpMobil-ANDROID:

yav nasil oluyorda araplar osmanlinin kuruluşunda ön plana çıkıyor

11
30
yanıtYanıtla
......mobilWeb@haberler.com:

Cokkkk güzel bi dizi...şimdiye kadar boyle etkilendiğim bi dizi olmamıştı...gecen senelerde her gittiğim eve Allah aşkına muhteşem yüzyılı izlemeyin tarih kitaplarında yazan kanuni bu değil diyordum...diyolarki bi dizi ne olacak ama TVde bi programda bahsetmişlerdi muftafanin öldürüldüğü sahne sonrasında Hürrem sultanın kabrini taslamislar mezarın başını korumalar yerlestirmisler .....yalan dolan iğrençlik yüzünden kadını mezarda rahat bırakmadılar basta o ölen senarist bozuntusu. Simdi Hürrem sultanla hesaplasir....demek ki insanlar ağız ağıza opusmeden de reyting yapabiliyormus...düzenini bozbadan başarıları devam eder insaallah

38
0
yanıtYanıtla
Ezelden TÜRKMobil-IOS:

Helal olsun süper film

31
2
yanıtYanıtla
Ahmet'te Mobil-IOS:

Aslında Ertuğrul un yatak sahnelerini koysalar yengesiyle bişeyler yapsa o zaman sevilirdi böyle anlatıldı diziler önceden etek dizi geçtiğinde ayıp diye kanal değişirdi şimdi .... Yapanın eline sağlık geçemeyen anteni iyi olan kanala baksın .....!!!!

30
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title