Haberler

İbb Güreşçileri Ligi Lider Tamamladı

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen Serbest ve Grekoromen Stil Süper 1. Lig’i, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (İBB) şampiyon olarak tamamladı.

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Ankara'da düzenlenen Serbest ve Grekoromen Stil Süper 1. Lig'i, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (İBB) şampiyon olarak tamamladı.

Final müsabakalarında rakiplerine karşı üstünlük sağlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, sezonu şampiyon olarak tamamladı. Yaşar Doğu Spor Salonu'nda organize edilen müsabakalar, 11 farklı sıklette yapıldı. 8 kulüpten 104 sporcunun ter döktüğü final müsabakalarında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü şampiyon oldu. Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ikinci olurken, Ankara TEDAŞ Spor Kulübü de üçüncülük elde etti.

Dereceye giren takımlara kupaları, müsabakaların ardından düzenlenen törende verilirken, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, liglerde mindere çıkan sporcuları tebrik etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title